Vols “Més de Més”? A Castelló tens una casa rural amb tot llest i pensat perquè no penses més que a aprofitar al màxim els teus dies lliures.

La Sierra Engarcerán, a la província de Castelló, guarda un racó de tranquil·litat i comoditat per a tu en Mas de Mas. Un allotjament 4 estreles, construït amb la robustesa de la pedra i decorat amb els detalls més elegants. El rural no està renyit amb la delicadesa. Deixa't aixoplugar per la calma i el confort.

La casa rural Mes de Mas és una gran estada composta per sis habitacions, una de les quals està habilitada per a persones amb mobilitat reduïda. Cadascuna d'aquestes habitacions, en les quals et trobaràs a les teues amples, està cuidada fins a l'últim racó. El lloc té quatre banys, un amb jacuzzi. Així com en l'àmplia cuina, trobaràs en ells tot el que necessites. A la Casa Rural Priace de 4 estreles no tindràs temps per avorrir-te. Entre els seus serveis inclou una piscina exterior privada, un preciós jardí en el qual reposar, fer esport… I fins a un billar en el saló. Què més vols?

Mas de Mas disposa d'un segon allotjament rural, compost per la mateixa elegància en una caseta de 1938, totalment reformada. En ella, dos precioses habitacions et garanteixen una estada meravellosa en un entorn natural i de tranquil·litat. Un menjador decorat amb gust rural i fumeral, una àmplia i cuidada terrassa amb barbacoa i una piscina, tot envoltat per la naturalesa, faran que et sentes afortunat.

Casa Rural Mas de Mas

  • C/ Partida Masía Cervera s/n 12182 Sierra Engarcerán
  • 636 761 149
  • info@masdemas.es

La Sierra Engarcerán és un bonic poble situat a la part alta de la comarca de la Plana, de la qual se'l considera mirador. El pas dels ibers i els rosildos el converteixen en un lloc de molta història i patrimoni cultural. Per la seua ubicació, és el lloc ideal per a passar uns dies a la muntanya i gaudir de multitud d'activitats.

Imatges 
mas y mas casa rural sierra engarceran castellon mas y mas casa rural sierra engarceran castellon mas y mas casa rural sierra engarceran castellon mas y mas casa rural sierra engarceran castellon