Practicar un dels teus esports favorits com el golf és possible a Dénia. En un entorn privilegiat amb la mar Mediterrània i el Montgó de fons, podràs practicar els teus colps i viure una experiència diferent.

20 quilòmetres de litoral, platges i cales increïbles i un clima extraordinari. Què més se li pot demanar a Dénia? Si eres un amant del golf, ací també podràs trobar un racó on practicar el teu swing i millorar, cada dia, envoltat d'experts.

La Sella Golf va començar en 1986 amb els seus nou primers clots en un entorn privilegiat, al costat de la mar i protegits pel Montgó. Aquest club de golf es va crear perquè es poguera gaudir de l'esport, de la naturalesa i del temps fent el que més els agrada als golfistes. Després de 30 anys, aquest club no ha deixat de créixer i ja presumeix de tindre 27 clots. 

El Club de Golf La Sella està dividit en tres zones diferents. D'una banda, el Llebeig és un recorregut orientat al sud i envoltat de pins amb el Montgó sempre de fons; el Gregal, per un altre, és un camp més pla, però amb presència d'aigua; i, finalment, el Mestral, orientat al nord i perfecte per a contemplar unes meravelloses vistes al Mediterrani gràcies a la seua elevació.

A més, si vols passar una llarga jornada practicant el teu esport favorit, podràs gaudir d'un agradable menjar en el restaurant Hoyo 19. Dona-li el plaer al teu paladar i degusta uns arrossos tradicionals, entrepans o xicotetes delícies. Afig el toc ideal regalant-te un moment de relax i desconnexió en el seu spa. Viuràs una experiència completa, reposadora i divertida!

La Sella Golf

La ciutat portuària de Dénia amaga grans tresors del Mediterrani. Des de les seues platges i cales més recòndites i tranquil·les fins a la seua història en el nucli urbà. Descobreix aquest municipi de la Costa Blanca i gaudeix de tot el patrimoni que hi ha en aquesta bella ciutat. Tranquil·litat, bon clima i una meravellosa gastronomia. Sona bé? Només has de recórrer aquesta ciutat i gaudir de tots els encants que l'envolten.

Imatges 
la sella golf denia
la sella golf resort
hotel denia la sella golf resort y spa
hotel la sella golf denia
hotel golf la sella
dénia golf
golf
la sella golf
la sella