Somia amb la naturalesa a la casa rural La Venteta

Descobreix La Venteta, un lloc de somni on podràs allotjar-te i descobrir la bellesa i l'essència natural d'Aigües

 

Et proposem connectar amb la naturalesa en un enclavament de somni. La posada rural La Venteta t'ofereix una àmplia varietat de possibilitats amb què relaxar-te i descobrir l'essència d'Aigües, un dels pobles amb més encant natural de la Comunitat Valenciana.

La posada de La Venteta, que originàriament era una venta, s'ha convertit en un allotjament acollidor, rural, íntim i assossegat per a tots aquells viatgers que busquen desconnectar de la rutina i viure experiències inoblidables.

La posada, que té més de 100 anys d'història, compta amb diferents tipus d'espais rurals dividits en diverses cases, perquè pugues elegir quina s'adapta millor a les teues necessitats, les de la teua parella o les de la teua família. 

Un dels seus encants és, sense cap dubte, la seua ubicació privilegiada, ja que es troba al municipi d'Aigües, lligat històricament a l'existència de jaciments d'aigües medicinals i a la construcció d'un balneari en el segle XIX. Fins allí es desplaçaven viatgers de qualsevol lloc d'Espanya per a poder banyar-se en les seues aigües. 

Un altre dels llocs de somni que podem trobar en Aigües és el Barranc del Salmitre, un ecosistema natural envoltat per bosc i muntanya que representa un lloc perfecte per a fer rutes de senderisme o descensos en bicicleta per la muntanya. Es tracta d'un recorregut circular que consta de nou quilòmetres en total i que podràs descobrir de diverses maneres segons les teues necessitats o inquietuds. 

Aquest barranc és un lloc molt apreciat per tots els que el visiten, ja que allí també es poden trobar un gran nombre de plantes medicinals i les vistes que s'aconsegueixen allí mostren l'enorme bellesa d'aquest paratge natural tan especial. 

Si eres un amant de la naturalesa i el que vols és gaudir del món rural i dels seus atractius, no dubtes a visitar aquest lloc de somni, La Venteta. T'enamorarà!

La venteta

Aigües és un poble de la província d'Alacant que ens permet gaudir de la naturalesa en estat pur i connectar-hi des del primer moment. Vos proposem que no deixeu passar cap visita als seus màgics racons. Vos sorprendrà!

Imatges 
la venteta la venteta aigües la venteta casa rural posada rural la venteta aigües alacant aigües alacant costa blanca costa blanca La venteta alacant Casa rural jaciments d'aigües medicinals Barranc del Salmitre experiències inoblidables Aigües