La posada rural de La Venteta, en el municipi alacantí d'Aigües, disposa de l'espai que estàs buscant per a oblidar-te de tot i centrar-te en el teu descans: una habitació totalment equipada, un estudi amb cuina o una casa de poble sencera per a tu. Coneix un vertader retir rural!

Situada en el municipi d'Aigües, a la província d'Alacant, la finca de La Venteta t'ofereix la possibilitat de gaudir d'un profund descans a la muntanya, envoltat pel confort d'habitacions i estudis decorats amb indubtable elegància.

La finca es compon de quatre espais, dos habitacions dobles d'una banda, la Cosy i la superior, i dos estudis amb cuina, per l'altre costat. La fusta, el vellut i tots els elements que aporten distinció al lloc estan pensats per a satisfer els visitants. Tots ells podran gaudir, també, de l'esplèndida piscina amb vista a la muntanya. Per a acabar d'idealitzar la finca, el comensal assaborirà delicioses receptes de la gastronomia mediterrània en el restaurant d'aquesta posada rural.

Dins de les propostes de La Venteta es troben també tres cases de poble, preparades per a acollir entre quatre i sis persones. Aquest últim cas és el de la Vila Els Capeto, reformada segons els cànons de l'arquitectura tradicional i amb vista a la costa mediterrània. La Casa de l'Agrimensor, situada al costat de la plaça Major d'Aigües, és l'allotjament ideal per a tota família o grup d'amics que vulga passar uns dies gaudint de la Serra d'Aitana. Finalment, l'apartament Romeo & Co., just en el centre del poble, t'espera per a gaudir d'una barbacoa a la seua terrassa després d'un dia de passeig.

La Venteta

El municipi d'Aigües és conegut com el “mirador del Mediterrani”. A més de les seues esplèndides vistes i tota la naturalesa que l'envolta, cal destacar la facultat que li dona nom: les seues aigües. El seu balneari fa del poble el lloc ideal per a gaudir d'una estada de salut i benestar.

Imatges 
La Venteta casa rural Aigües
La Venteta casa rural Aigües
La Venteta casa rural Aigües
La Venteta casa rural Aigües