Enmig de la Costa de Azahar, el turístic i conegut municipi d'Oropesa del Mar suma al seu patrimoni històric i artístic la gran dinamització que promou el seu Club Nàutic. Esdeveniments gastronòmics, activitats aquàtiques, competicions… L'agenda està repleta i, a més, també compta amb restaurants per a acabar d'arredonir les jornades a peu del mar.

En el Club Nàutic d'Oropesa del Mar trobaràs tots els ingredients per a organitzar dies divertits al costat de la família o els amics combinant les més diverses i atractives activitats al costat del mar Mediterrani. Situat en la Costa de Azahar, disposa d'un modern port d'hivernada amb 706 amarres distribuïdes en 7 pantalans fixos i en molls claraboia.

La gran quantitat d'activitats que es poden realitzar en les instal·lacions del Club Nàutic d'Oropesa del Mar, juntament amb els seus restaurants i els esdeveniments que constantment s'organitzen en el seu si, donen al lloc un gran atractiu turístic pel qual passen milers de persones durant tot l'any.

En el lloc es concentren més d'una desena d'opcions d'activitats aquàtiques: escola de windsurf, pesca esportiva, vela de creuer, piragüisme, lloguer de motos aquàtiques i d'embarcacions, eixides subaqüàtiques… També existeix l'opció de fer una excursió en catamarà fins a les Illes Columbretes o fer una passejada amb veler amb la seguretat i l'avantatge d'anar acompanyats pel patró del vaixell i els seus coneixements del lloc.

Juntament amb les activitats de caràcter aquàtic, el Club Nàutic d'Oropesa del Mar ofereix activitats esportives de tota mena: pàdel, ping-pong, gimnàs i fins a un saló social en el qual es pot organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment. Des del mateix club es realitzen trobades com a jornades gastronòmiques o regates, perquè tot el públic puga gaudir d'elles.

Club Náutico de Oropesa del Mar

  • Puerto Deportivo Oropesa del Mar, S/N 12594 Oropesa del Mar
  • 964 31 30 55
  • info@cnoropesa.com

El port d'Oropesa del Mar dona vida a les platges que envolten aquest municipi castellonenc, dividit entre platges verges i grava on fer immersions i platges urbanes, en les quals els visitants trobaran tots els serveis. Així mateix, el port, amb les seues escoles i activitats, enriqueix la llista de propostes d'Oropesa del Mar per a tots els visitants que rep al llarg de l'any.

Imatges 
Club Náutico de Oropesa del Mar Club Náutico de Oropesa del Mar Club Náutico de Oropesa del Mar Club Náutico de Oropesa del Mar