T'abelleix remar sobre una taula de paddle surf pel Mediterrani a la costa d'Alacant? Descobreix una altra manera de visitar aquesta ciutat amb grans professionals donant-te suport.

Makana Sup a Alacant és un gran lloc en el qual iniciar-te o perfeccionar paddle surf i altres esports nàutics a la part marítima de la ciutat. Qualsevol pot apuntar-se als seus cursos, tinga l'edat que tinga! L'única cosa que fa falta és tindre ganes de gaudir de la mar i l'aire lliure.

Els professionals de Makana Sup estan situats molt prop de la cala de l'Amor, així que podràs gaudir d'unes vistes realment envejables des de la teua taula. Et recomanem especialment gaudir dels capvespres! Podràs fer-ho a través d'un curs, amb lloguer de material i un monitor expert, apuntant-te a una ruta guiada en la qual podràs gaudir de punts del litoral realment interessants.

Si ja saps remar, pots llogar el material pel teu compte i fluir amb les ones al costat d'Alacant, i després gaudir del seu fantàstic Makana Bar! En aquest establiment en el qual s'admeten mascotes podràs prendre una cosa fresca, inclosa fruita, i descansar després de la teua eixida a la mar. Un pla perfecte!

Altre gran atractiu de Makana Sup és que pot ser el lloc perfecte per a celebrar una festa com un aniversari, per exemple. Els més xicotets poden comptar amb animació i berenar! I a més, pot ser el lloc on passar unes vacances gràcies al seu Campus d'Estiu, on experts a fer divertir-se als més xicotets treballaran intensament perquè coneguen millor la mar, la naturalesa i molt més.

Els esports seran un altre gran al·licient, ja que a més de fer paddle surf podran jugar al vòlei o fer rutes de senderisme. Una idea genial per a l'estiu dels xicotets i joves de la casa d'entre 6 i 17 anys!

Atreveix-te a gaudir de la mar d'una altra manera des d'una ciutat increïble, Makana Sup farà del teu temps lliure una autèntica aventura!

Makana Sup

Alacant és una ciutat amb una llum molt especial, on des del seu Castell de Santa Bàrbara pots tindre una vista increïble sobre el Mediterrani i la fantàstica zona del port. Escapa't a descobrir-la i no oblides dedicar temps a la seua exquisida gastronomia i als seus increïbles jaciments arqueològics!

Imatges 
paddle surf alacant Lloguer paddle surf alacant, tabla de sup