A El Campello, just entre les ciutats de Benidorm i d'Alacant, trobaràs el Club Nàutic Campello, un lloc en el qual complementar la teua estada en la Costa Blanca amb tota classe d'activitats i on gaudir de la fabulosa gastronomia de la zona.

Més de 40 anys d'història ajuden a comprendre la passió del Club Nàutic Campello pel mar, una passió que transmeten a través de les seues escoles, de les nombroses activitats nàutiques que s'ofereixen en les seues instal·lacions i, també, en la seua cura per les embarcacions que es troben en aquest bonic port.

El Club Nàutic Campello se situa en el municipi alacantí d’El Campello, a mig camí entre les ciutats d'Alacant i Benidorm. Aquesta situació el converteix en el lloc ideal on completar les vacances en Costa Blanca realitzant tota mena d'activitats relacionades amb el mar, on gaudir de la cuina mediterrània o on els xicotets de la casa poden passar un dels millors estius de les seues vides.

El rem, la pesca o la vela són sols algunes de les disciplines que s'ensenyen en les diferents escoles del club, on un equip de professionals especialitzats et transmetran la seua passió pel mar i l'esport sense que hages de preocupar-te pel material, perquè també trobaràs una gran varietat en lloguer. El Club Nàutic Campello promociona el turisme actiu, natural i cultural realitzant rutes amb les quals, a més de practicar activitats nàutiques, podràs conéixer a fons la costa de la província d'Alacant i la seua història.

Entre tots els suggeriments del club, també es troba una àmplia agenda d'esdeveniments. D'acord amb les activitats que proposa a veïns d’El Campello i visitants, al llarg de tot l'any organitza diversos trofeus, com el Trofeu Carritxal, el Trofeu Presidentes o el Trofeu Cercle Industrial d'Alcoi.

Club Náutico Campello

El Campello és un municipi de la província alacantina on trobaràs un dels jaciments arqueològics més importants del Mediterrani, al peu de la Torre de Guaita de la Illeta . A més de les seues característiques torres, que anuncien la seua posició estratègica històrica, trobaràs molts altres atractius, entre els quals una infinitat de parcs i passejos .

Imatges 
CLub Nautico El Campello
CLub Nautico El Campello
CLub Nautico El Campello
CLub Nautico El Campello