Casa Rural Masía Sierra Irta: descans al costat del Mediterrani

Respirar pau i tranquil·litat i contemplar unes vistes increïbles en un entorn privilegiat. Què més se li pot demanar a la Casa Rural Masía Sierra Irta?

Els paisatges que envolten Alcalà de Xivert estan plens de contrastos. Pots gaudir de la mar i de la muntanya a parts iguals, mentre estàs envoltat de naturalesa i d'un dels llocs amb més encant de la província de Castelló, la Serra d’Irta. Si vols gaudir ací d'una estada on respirar pau i tranquil·litat i aprofitar al màxim l'entorn que envolta Alcalà de Xivert, un dels millors llocs és la Masía Sierra Irta. Hi estàs convidat! 

Aquesta casa rural és l'allotjament extraordinari per a desconnectar de la rutina. Compta amb tot tipus de serveis perquè la teua estada siga d'allò més confortable i, a més, en un entorn privilegiat, al Parc Natural de la Serra d’Irta. Disposa d'11 habitacions àmplies amb vista a la muntanya i al llac, ideals per a trobades familiars, casaments, esdeveniments i reunions d'empresa.

En els seus més de 17.000 m² barrats, amb 4.000 m² de gespa i àmplies zones comunes, podràs gaudir de llargues partides en la seua pista de tennis. Descobreix el seu gran porxe envidrat amb vista a la piscina, la seua sala de ball i el seu bar-barbacoa perquè pugues assaborir un agradable menjar amb els teus. 

A més, des de la Masía Sierra Irta podràs fer tot tipus d'excursions a les poblacions més pròximes, com Alcossebre i Peníscola, o endinsar-te en les rutes senderistes més emocionants pel Parc Natural de la Serra d’Irta i el Prat de Cabanes. Una manera de viure la naturalesa en estat pur que agradarà a majors i a xiquets. 

I si tens pensat celebrar les teues noces en un entorn privilegiat, en la Masía Sierra Irta podràs preparar el teu enllaç com més t'agrade.

Desconnecta, gaudeix i sent la naturalesa en aquest lloc tan encantador de Castelló.

Casa Rural Masía Sierra Irta

Alcalà de Xivert és una destinació que es caracteritza per la seua proximitat a la mar i a la muntanya. Endinsar-se en aquest municipi és descobrir part de la seua història a través de la seua arquitectura i els seus monuments. A més, podràs gaudir de la naturalesa en estat pur a través de rutes senderistes pel paratge de les Fonts o descobrir totes les seues cales des dels esplèndids miradors del Parc Natural de la Serra d’Irta.

Imatges 
masía sierra irta