T'animes a practicar esports aquàtics en la sempre interessant Benicàssim? Et proposem visitar uns professionals que faran que gaudisques del Mediterrani com mai!

 

Maui Sup and Surf, desde Benicàssim, té preparats per a tu grans plans on el Mediterrani serà el teu camp de jocs. La teua escapada a la vora de la mar pot tindre un toc d'aventura, esport i vida a l'aire lliure! I el millor és que, gràcies a la seua professionalitat i coneixements, siga quina siga la teua edat, condició física i nivell d'experiència, podràs gaudir del padel surf a Benicàssim.

Els esports aquàtics en Maui Sup and Surf et permeten gaudir de l'entorn d'una localitat on el contacte amb la naturalesa és sempre un plaer, com el que et proporciona la seua Via Verda, d'una manera especial. En la seua oferta pots optar per paddle, surf, windsurf, caiac, kayak skate i alguna sorpresa.

En les seues instal·lacions comptaràs amb neoprens per a diferents èpoques de l'any, a més del material que necessites, i unes pràctiques dutxes i taquilles si et decideixes per provar algun dels seus cursos de paddle surf, surf, windsurf o surf skate.

També podràs optar simplement per llogar el material que necessites o apuntar als reis de la casa a un campus o activitat aquàtica en Maui Sup and Surf, a més de poder comptar amb ells per a preparar entrenaments com el de travessia. I no et perdes el seu catàleg d'experiències! Uneix-te a ells per a anar a veure eixir el sol navegant, o gaudir de la posta de sol, o practicar sessions de ioga, pilates o fitness en contacte amb la mar. Fins i tot pots demanar un pla a la teua mida o celebrar un aniversari!
Maui Sup and Surf també compta amb botiga de material d'ocasió i de roba especialitzada. Sens dubte es convertirà en el gran aliat de les teues vacances a Benicàssim! Prepara la teua escapada i comença a descobrir tot el que aquests professionals poden fer-te viure.

Maui Sup and Surf

Benicàssim és un racó a la vora del Mediterrani en el qual les platges, les viles modernistes, la gastronomia i els grans festivals de música formen part del paisatge: prepara una escapada molt completa i crea grans records!

Imatges 
padel surf benicassim surf benicassim benicassim paddle surf