Oxytours et proposa l'aventura de l'any. Endinsa't en la naturalesa, en la fauna i en la gastronomia de la Costa Blanca com mai. Descobriràs un dels tresors naturals més preats a la Comunitat Valenciana.

 

 

Connectar amb la naturalesa s'ha convertit en tot un privilegi. Poder allunyar-nos de la ciutat, del soroll i de la contaminació per a tornar a respirar aire pur, gaudir del silenci i apreciar l'aroma de la muntanya és un dels plans més valorats. Si busques experimentar aquestes sensacions, queda't, perquè t'encantarà la nostra proposta.

Oxytours ens convida a desconnectar de tot per a tornar a gaudir al màxim de la naturalesa. Experiències com birdwatching, que ens permetran apreciar el patrimoni natural de la Comunitat Valenciana, o rutes amb les quals recórrer la riquesa cultural i la tradició gastronòmica de la Costa Blanca.

Un altre dels principals objectius d’Oxytours és conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de l'educació ambiental. Per això, organitza multitud d'activitats dirigides a escolars, associacions, grups o famílies que vulguen formar part d'aquest moviment. Rutes marines, excursions a espais naturals protegits, tallers i quantitat d'activitats especials que et permetran endinsar-te de ple en la naturalesa de la província d’Alacant.

Cadascuna de les activitats proposades per Oxytours es duu a terme seguint un lema: “Conéixer per a conservar”, és a dir, poder arribar a comprendre el valor de la naturalesa que ens envolta per a respectar-la, valorar-la i cuidar-la com mereix. A més, totes elles comptaran amb monitors titulats que et guiaran i acompanyaran durant tota l'experiència. 

Descobrir la Costa Blanca a través dels seus paisatges, de la seua flora i de la seua fauna pot ser una aventura tant meravellosa com renovadora. Això sí, Oxytours no s'oblida d'una de les parts fonamentals de la cultura alacantina, la gastronomia. Endinsa't en les seues rutes gastronòmiques i assaboreix els productes de la terra, del Mediterrani i de la Costa Blanca. Sona bé? Encara és millor!

Oxytours

La ciutat d'Alacant és coneguda per la seua llum, per la seua naturalesa i pel seu magnífic clima. Posseeix unes condicions òptimes per a viure noves aventures, endinsar-se en les seues platges, gaudir de la seua riquesa natural i realitzar desenes d'activitats esportives i culturals durant tot l'any.

Imatges 
oxytours oxytours oxytours alicante actividades alicante rutas alicante cosas que hacer en alicante naturaleza alicante alicante
Oxytours