Vola sobre Alacant amb Parapente Santa Pola

Atreveix-te a saltar i sent la llibertat de volar. Serà una experiència tant única com inoblidable.


Una manera diferent de viatjar és experimentant sensacions úniques, vivències que et deixen sense alé i moments que et fan sentir viu. I és que volem que gaudisques de totes les possibilitats que t'ofereixen els paisatges de la Comunitat Valenciana. Per això, hui et proposem un pla alternatiu i divertit. T'atreveixes a descobrir-lo?

Llança't en parapent i sent la sensació de sobrevolar el cel Alacant. Amb Parapente Santa Pola podràs gaudir, per primera vegada, d'un vol biplaça, acompanyat per un instructor especialitzat i amb totes les garanties de seguretat necessàries. 

No sols podràs viure i conéixer l'experiència del parapent biplaça, sinó que aquesta empresa de Santa Pola també pot oferir-te vols en paramotor o, fins i tot, instruir-te perquè et convertisques en pilot de parapent o de paramotor de manera segura i senzilla.

Els seus instructors compten amb anys d'experiència en escola, en competició i en altres àrees relacionades amb el parapent i el paramotor. Així mateix, tots ells estan titulats per la Federació d'Esports Aeris de la Comunitat Valenciana i per la Federació Espanyola d'Esports Aeris.

Si vols sorprendre algú, et proposem que ho faces amb Parapent Santa Pola, serà un regal inoblidable i una experiència de somni. No hi ha res millor que la sensació de poder volar!

A més, podràs contemplar tota la Costa Blanca des de les altures i gaudir de la pau i de la tranquil·litat d'un entorn sorprenent. Santa Pola compta amb uns paisatges naturals únics i amb una costa de 15 quilòmetres, on les platges, les cales i el Mediterrani són els protagonistes indiscutibles. 

 

No ho dubtes i atreveix-te a saltar. Viu al màxim aquesta experiència i gaudeix aquesta oportunitat de compartir moments ideals amb els teus. Estem segurs que voldràs repetir una vegada i una altra. 

Parapente Santa Pola

Santa Pola és un dels tresors de la Costa Blanca. Les seues platges quilomètriques i les seues cales verges li atorguen un gran valor paisatgístic. A més, un recorregut pels carrers del seu barri antic et transportarà a altres èpoques i et permetrà descobrir alguns dels costums i de les tradicions més valorades a la Comunitat Valenciana.

Imatges 
escola de parapent santa pola parapent alacant santa pola parapent a santa pola santa pola parapent que fer a santa pola