Descobreix a Estivella un alberg rural amb instal·lacions i plans per a divertir-se en família. Prepara una escapada inoblidable per als més xicotets i per als majors!

 

El Parc el Pla d’Estivella és molt més que un alberg rural, parlem d'un parc d'oci molt complet molt prop del Parc Natural de la Serra Calderona amb multitud d'activitats amb les quals podran gaudir tant els més xicotets com els majors. Un lloc ideal per a una escapada de turisme actiu!

Per a començar, l'alberg del Parc el Pla d'Estivella té capacitat per a ni més ni menys que 96 persones, així que els grups nombrosos segur que poden trobar ací el millor lloc on divertir-se. I les seues instal·lacions són realment interessants, ja que compta fins i tot amb aules on fer els teus propis tallers, festes o el que tu vulgues.

Quant a les seues instal·lacions d'aventura, has de tindre en compte que aquest fantàstic lloc es troba en plena naturalesa, així que el seu parc infantil i totes les activitats enfocades als xiquets, com la zona d'aventures amb tirolina, els ponts penjants o el rocòdrom, la seua divertida granja escola, les zones esportives o fins i tot el seu parc viari infantil amb circuit de karts, estan en un entorn molt agradable.

Al Parc el Pla d’Estivella, els adults tenen moltes opcions: circuit multiaventures amb escalada, tirolina, tir amb arc, un futbolí humà, i fins i tot activitats enfocades a reforçar dinàmiques de grup, perfectes per a companys de treball que vulguen celebrar unes jornades de team building

El restaurant d'aquest alberg i parc a Estivella està especialitzat en cuina mediterrània, amb varietat de plats i menús i la possibilitat de preparar un gran festí de carns a la brasa. I com que els xiquets són la prioritat, tenen a la seua disposició al restaurant una ludoteca amb monitors en les hores dels menjars. I si vols preparar una celebració, és possible també! Són experts en festes de tota classe i el seu pàrquing els facilitarà les coses als teus convidats.

Parque el Pla de Estivella

Estivella, al Camp de Morvedre, és una destinació de turisme rural amb molt a oferir. Als peus de la Calderona i amb el Garbí molt pròxim, s'obrin multitud de sendes que recórrer en un paisatge realment espectacular. Comença a preparar la teua escapada!

Imatges 
parc el pla, que fer en estivella, estivella parc el pla