Una ubicació d'excepció, als peus del Castell del Papa Lluna. L'hotel Muva Beach és més que un hotel, un concepte d'allotjament 100% experiencial.

L'hotel Muva Beach ens ofereix una experiència de gaudi i desconnexió en la nostra visita a Peníscola. Per a començar, la seua privilegiada ubicació, davall del Castell del Papa Lluna i flanquejat per les seues històriques muralles, converteix a aquest hotel en una referència en el municipi.

El Muva Beach està decorat amb colors blancs, negres i daurats. El minimalisme és el protagonista de les seues instal·lacions, inaugurades el juny de 2014. L'hotel disposa de dotze habitacions, deu d'elles amb vistes al mar - i quin mar! - i les altres dos tenen vistes al castell i el carrer comercial de Peníscola. Totes les estades compten amb balcó perquè sentes el Mediterrani en tota la seua esplendor.

Si t'abelleix conéixer més de prop els detalls de l'hotel Muva Beach, has de saber que compten amb llit doble (amb possibilitat d'afegir una individual extra), aire condicionat i calefacció, bany complet amb dutxa, taula de treball per si queden assumptes per tancar, wifi i televisor de pantalla plana. I el més important: accés directe a la platja des de l'hotel i sol, molts dies de sol.

Hotel Muva Beach

Completa la teua visita a la platja de Peníscola amb una escapada a la Serra d'Irta , un paradís salvatge amb nombroses rutes senyalitzades. Estàs en una destinació turística que ho té tot. Bona gastronomia, un patrimoni cultural excepcional, sol i platja i naturalesa. Que disfrutes!

Imatges 
Hotel Muvabeah eniscola Hotel Muvabeah eniscola Hotel Muvabeah eniscola