Viu la teua passió pel golf a Puig Campana Golf

Puig Campana Golf et permet gaudir de la teua passió envoltat d'un paisatge inigualable. Què més es pot demanar?

La Comunitat Valenciana i els seus meravellosos paisatges ens ofereixen la possibilitat de gaudir contínuament de grans experiències. En aquesta ocasió, convidem als amants del golf a passar i llegir, estem segurs que aquesta serà una de les vostres pròximes destinacions.

Puig Campana Golf és un dels camps més exclusius i preats de la Comunitat Valenciana. Vigilat per la imponent muntanya del Puig Campana i a molt poca distància de la mar, es tracta d'un camp de nou forats amb la gespa segada ran dels carrers. Una opció ideal tant per al jugador aficionat com per als professionals d'aquest esport.

Les seues instal·lacions també inclouen una àrea residencial i una moderna Casa Club, que compta amb restaurant, pro-shop, cafeteria, vestuaris, etc. Tots i cadascun dels seus serveis estan pensats perquè visques una experiència agradable i acollidora, en tots els sentits, mentre gaudeixes d'un dels teus entreteniments preferits. 

La perfecta ubicació del Camp de golf Puig Campana, ens convida a conéixer l'entorn natural tan valorat que l'envolta. A molt pocs metres, també podreu trobar una gran oferta d'allotjaments on completar aquesta experiència. 

Finestrat és un dels pobles amb més encant de la Comunitat Valenciana, ja que ens permet gaudir de la naturalesa de la seua muntanya i de les emblemàtiques platges de la Costa Blanca. Vos proposem també que passegeu pel seu barri antic i descobriu la bellesa dels seus carrers i la tradició de les seues cases, que mantenen la seua estructura històrica i ens acosten a la seua cultura i a la seua gent. 

La seua gastronomia tampoc vos deixarà indiferents, ja que fusiona la tradició i l'essència mediterrània en cadascun dels seus plats. Vos recomanem que tasteu “l'arròs amb fesols i naps”, “la coca girada” o “la coca bova”. Tota una delícia que vos permetrà reposar forces per a una nova partida de golf.

Puig Campana Golf

Visitar Finestrat, a la comarca de la Marina Baixa, és sinònim de gaudir de la naturalesa en estat pur. Els més de 1.400 metres d'altura del Puig Campana custodien les platges i cales del municipi i ens conviden a deixar-nos portar i gaudir de la bellesa de cadascun dels seus racons.

Imatges 
puig campana golf finestrat camp de golf puig campana restaurant puig campana golf finestrat restaurant