Rutas a caballo La Tineça et porta a descobrir un paisatge de conte

Pujar-te a lloms d'un cavall i recórrer paratges entranyables, com si estigueren trets d'un conte. Tot és possible a La Tinença de Benifassà.

 

Vols viure una aventura inoblidable? Endinsa't en la Pobla de Benifassà i descobreix aquest bell poble que s'alça entre el barranc de Bel o riu Verd i el barranc de la Font d'Enròs. Un lloc que quasi podria estar tret d'un conte. Està situat al fons d'una vall envoltada de muntanyes, i pareix estar perfectament estructurat per habitatges i camps de cultiu.

 Recorre aquests paisatges pujat a lloms d'un cavall i descobreix la naturalesa que hi ha a l'interior de Castelló. Podràs gaudir d'un paisatge espectacular al Parc Natural de La Tinença de Benifassà i viure una experiència diferent amb els cavalls dòcils que tenen en Rutas a caballo La Tinença. A través dels seus passejos a cavall podràs contemplar el paisatge des d'una altra perspectiva.

Tu decideixes quant duren els passejos: 1 hora, 2 o fins i tot mig dia. Si vols una aventura completa, podràs gaudir dels cavalls durant tot el dia i dormir en un refugi en ple cor del parc. No és emocionant? A més, des de Rutas a caballo La Tinença organitzen recorreguts per als més xicotets, totalment adaptats perquè tinguen un d'eixos moments que es tarda molt temps a oblidar.

Només has de descobrir aquest preciós racó de la Comunitat Valenciana i deixar-te portar. Recorre la Tinença de Benifassà sobre un cavall, t'encantarà!

Rutas a caballo La Tinença

La Tinença de Benifassà és un lloc privilegiat on la naturalesa és l'autèntica protagonista. El seu variat relleu de cims, serrals i barrancs espectaculars conforma un massís amb una flora que reuneix espècies pròpies de climes humits, com és el cas del teix, el faig, el grevoler i el pi negral. Recórrer aquesta joia de la Comunitat Valenciana és tot un plaer per als sentits.

Imatges 
la tinença de benifassa muntar a cavall activitats la tinença de benifassa la tinença de benifassa castello