Descobreix la Costa Blanca d'una manera diferent. Et proposem que pedaleges i et deixes portar per cadascuna d'aquestes rutes. Hi estàs convidat!

La Costa Blanca és un d'eixos llocs que et sorprèn a cada pas i on sempre tens ganes de tornar. Paisatges espectaculars, platges i cales paradisíaques, així com una àmplia oferta gastronòmica mediterrània i tradicional. Per què no combinar-ho tot amb una aventura inoblidable? T'expliquem com pots fer-ho!

Bikes4Tours ens proposa recórrer cadascun dels racons de la Costa Blanca gràcies a les seues còmodes bicicletes elèctriques. Benidorm, l'Albir, Altea o l‘Alfàs del Pi són només algunes de les destinacions on ja pots gaudir d'aquest servei.

Aquesta empresa de bicis elèctriques també et proposa diferents rutes perquè no et deixes ni un sol racó de la Costa Blanca i de la Comunitat Valenciana per descobrir. Entre d’altres, vos proposem que gaudiu de la ruta “València en un dia”, “València en dos dies”, “Tour per la Marina Baixa” o “La Vall de Pop”. Diferents aventures que Bikes4Tours adapta als teus gustos i a les teues preferències.

I, com que sabem que la diversió, si és compartida, es multiplica per dos, et convidem a viure la teua experiència en grup perquè gaudisques de tot el que els teus companys de viatge poden aportar-te.

La Costa Blanca ens convida a submergir-nos en les seues platges i a experimentar la naturalesa a través dels seus penya-segats, badies i ports. Un total de 200 quilòmetres de costa on practicar tot tipus d'esports marins o on deixar-se portar per la pau i la tranquil·litat del Mediterrani.

Descobreix la Costa Blanca com mai i fes-ho en família, amb amics o en parella. T'enamoraràs de cada racó i del bon ambient que es respira als seus pobles i ciutats. Sabem que, siga on siga, si és a la Costa Blanca, serà un viatge extraordinari per a tu i per als teus.

Bikes4Tours

La Costa Blanca simbolitza la varietat cultural i paisatgística de la Comunitat Valenciana. Un viatge pels seus 200 quilòmetres de platja és una vivència que et farà sentir l'essència del Mediterrani en estat pur.

Imatges 
ruta costa blanca alacant ruta per la costa blanca rutes bici rutes altea
rutas alfas del pi
rutes alfas del pi