Descobreix amb aquests professionals l'encant de l'escalada encara que siga la teua primera experiència. Trobaràs un bon nombre de serveis relacionats amb aquest fantàstic esport!

 

En Serpa Climbing, amb base a Dénia, trobaràs uns verdaders amants de l'escalada que, a més, estan disposats a compartir amb tu els seus coneixements i la seua passió. Podràs iniciar-te o perfeccionar la teua tècnica amb la seguretat de comptar amb el suport de professionals!

Amb els seus cursos d'escalada, els seus entrenadors, guies i rutes, podràs viure experiències molt emocionants. Per exemple, si ja saps escalar, tria contractar els seus serveis de guia d'escalada. Així, aniràs acompanyat d'algú que et descobrirà les millors vies i paisatges, i que està format per a donar-te grans consells per a millorar la teua tècnica. O simplement pot ser el teu company d'escalada!

Serpa Climbing està integrat per professionals titulats que són capaços de preparar cursos d'escalada siga quin siga el teu nivell. Els seus cursos i guiatges poden estar orientats a modalitats d'escalada com bouldering, clàssica o esportiva. Amb el bouldering practicaràs la precisió i la coordinació, en nivells d'iniciació i avançat en localitzacions com algunes precioses cales de Dénia.

Quant a l'escalada esportiva, amb Serpa Climbing podràs tindre el teu baptisme i formacions d'iniciació i de nivell intermedi. A més, amb les seues sessions de coaching viuràs una experiència immersiva. També ofereixen nivells de perfeccionament per a escaladors amb nivell avançat i formacions per a projectar vies o per a escalar “a vista”. Ací podràs triar entre la costa alacantina i altres localitzacions a la província de València!

Quant a l'escalada clàssica, amb Serpa Climbing pots viure aquesta gran aventura on alinear cos i ment a la recerca de la decisió adequada. Tria entre els seus dos nivells d'introducció, segons tingues o no experiència, o reforça els teus coneixements amb l'escalada tutoritzada. També tens l'opció d'aprendre sobre autorescat! Serpa Climbing són els teus perfectes companys d'aventures. Estàs preparat per a començar a ascendir?

Serpa Climbing

Dénia és una localitat al costat del Mediterrani on paisatge, cultura i gastronomia s'uneixen per a formar estades inoblidables. Descobreix per tu mateix l'encant de les seues cales i platges, i no et perdes un animat passeig pel seu centre històric i el seu castell!

Imatges 
climbing partner guia de escalada, rutes escalada alacant, cursos técnics d'escalada en alacant, cursos d'escalada en alacant, rutes escalada valencia, entrenador escalada valencia, cursos d'escalada en valencia,