Imagines participar en activitats d'aventura en la naturalesa amb una finalitat terapèutica? Els nostres paisatges seran escenaris de vivències de gran rellevància.

 

Terapia aventura, a Alfara del Patriarca, a la província de València molt prop de la capital, et proposa un mètode terapèutic molt interessant, que es recolza en diferents activitats en la naturalesa, on les sensacions i el repte a superar t'ensenyaran moltes coses sobre tu mateix. I la intervenció d'un professional de la salut mental és clau en cada pas!

Es tracta d'una proposta terapèutica que es pot dissenyar a la mida tant de particulars com de grups o entitats, una ocasió perfecta per a fer una activitat molt especial entre amics, amb la teua parella, família o entre companys de treball!

Les propostes de Terapia Aventura poden convertir una escapada per la Comunitat Valenciana en una vivència realment especial, on experimentaràs molt més mentre gaudeixes tant de paisatges com de productes i allotjaments amb molt de sabor i tradició.

Amb Terapia Aventura pots apuntar-te a una ruta de senderisme interpretatiu, a diferents tallers relacionats amb la naturalesa, al mindful walking o el land art, amb el qual crear obres d'art en plena naturalesa amb els elements que aquesta ens brinda.

Tampoc falten les activitats d'orientació, de muntanyisme, de supervivència, el tir amb arc, les divertides tirolines, ràpel, circuits i parcs d'aventura i ponts tibetans, perfectes per a sentir que voles en el paisatge de la Comunitat Valenciana. Els plans d'escalada, boulder i via ferrata et permetran descobrir paisatges de muntanya increïbles mentre treballes altres aspectes de la teua salut emocional o les teues relacions.

Les eixides amb bicicleta de muntanya i altres esports nàutics com el piragüisme, rafting, tub respirador, surf, vela, rem o paddle surf també són algunes de les seues propostes terapèutiques, mentre treballes a estar millor amb ajuda dels seus professionals!

Dona una ullada a les seues propostes i troba en Terapia Aventura l'experiència que tu o la teua família o equip necessiteu, i deixa't portar per l'aventura. No ho deixes escapar!

Terapia Aventura

 

Alfara del Patriarca està envoltada del bonic paisatge de l'horta de València i el seu patrimoni arquitectònic bé mereix una visita, especialment les seues magnífiques ximeneres industrials del sector rajoler de principis del segle XX. Respira el seu ambient tranquil i lluminós i deixa't conquistar pel paisatge de l'Horta Nord!

Imatges 
terapia a traves de la l'aventura, teràpia de aventura experienta teràpia a traves de l'aventura terapia aventura valencia, natura aventura terapia,