La cervesa artesana ja és un més dels productes de gran qualitat que la Comunitat Valenciana ofereix a tot el que la visita. Vos donem a conéixer una iniciativa molt interessant que t'acosta a la cultura d'aquesta beguda i que pot organitzar per a tu una visita guiada molt interessant.

 

Tercer Tiempo Cerveza Artesana és una iniciativa de cerveturisme, una opció cada vegada més popular que ha prosperat gràcies a les diverses iniciatives, de gran qualitat, que han sorgit al voltant del món de les cerveses artesanals a València

Si et preguntes què fer a la Pobla de Vallbona, concertar una visita guiada a la fàbrica de cervesa de Tercer Tiempo pot ser una gran idea, i t'ho posaran molt fàcil perquè l'organitzes a la teua mida, fins i tot posen a la teua disposició menú infantil si vas acompanyat per xiquets xicotets! Una vegada allí podràs sorprendre't amb els processos i ingredients que intervenen en l'elaboració d'aquesta popular beguda.

A més, pots organitzar amb ells tastos que et permeten apreciar millor els matisos de les aromes i sabors de les diferents varietats de cervesa, o aprendre com combinar-la amb diferents aliments o receptes perquè mútuament potencien els seus sabors.

Aquesta fàbrica de cervesa artesanal a La Pobla de Vallbona ha aconseguit crear diferents varietats, com cerveses de blat, estil Blonde Ale, Red Ale, IPA o American IPA, entre d’altres. I totes elles estan elaborades amb carinyo i cura i amb els millors ingredients. Et proposem recórrer els paisatges naturals d'aquesta localitat com els de La Manguilla o el mirador del Tos Pelat per a després refrescar-te amb una activitat relacionada amb aquesta beguda.

Si preferixes que Tercer Tiempo Cerveza Artesana t'acoste la cervesa o l'activitat allí on estigues allotjat, no serà problema perquè inclouen aquest i molts altres serveis que faran la teua escapada molt més completa. No deixes escapar aquesta oportunitat d'aprendre, provar i experimentar! Anota aquesta fàbrica artesana en la teua llista de plans a la Comunitat Valenciana i torna a casa amb una mica més de cultura gastronòmica.

Tercer Tiempo Cerveza Artesana

La Pobla de Vallbona és un municipi on gaudir de les restes d'un camí iber, de la proximitat dels Parcs Naturals de la Serra Calderona i del Túria i d'un nucli històric amb elements patrimonials realment interessants. T'apuntes a descobrir-la?

Imatges 
que fer en la pobla de vallbona, cervesa pobla de vallbona cerveza pobla de vallbona