The Westin Valencia té la fórmula ideal per al teu benestar

Si busques un programa de benestar exclusiu i en un lloc privilegiat, The Westin Valencia té tot el que podries somiar.

Gaudir de València, de la seua tranquil·litat, de les seues ofertes i, també, del seu benestar és possible a l’Hotel The Westin Valencia. Un lloc acollidor, elegant i situat molt prop dels principals llocs turístics, com l'antic llit del riu Túria o la Ciutat de les Arts i les Ciències.

The Westin Valencia compta amb uns programes de benestar exclusius per a ajudar a mantindre la rutina dels clients durant el seu viatge. L'hotel disposa de 135 habitacions elegants i suites d'estil Art déco, amb un ambient càlid, relaxant i en el qual la llum natural és la principal protagonista. Algunes de les habitacions compten amb terrassa privada i jacuzzi perquè l'estada als seus hostes siga tota una experiència.

 A més, per a mantindre aqueix benestar durant la teua estada a l'hotel, aquest disposa d'un llit especial, Heavenly® Bed, que et permet relaxar cos i ànima mentre descanses en les seues increïbles habitacions.

 Descobreix un lloc on tindràs l'oportunitat d'experimentar amb els cinc sentits. L’hotel The Westin Valencia compta amb un menú gastronòmic especialment dissenyat per a oferir les receptes més saludables i exquisides.

 Si eres un gran esportista, podràs continuar les teues rutines mentre estàs allotjat a l'hotel, perquè compten amb programes especialitzats per a mantindre't actiu durant el teu viatge. I si vols relaxar-te, només hauràs de gaudir del Heavenly Spa By Westin™. Un lloc privilegiat on t'oferiran els millors tractaments i massatges i podràs desconnectar amb l'última tecnologia per a relaxar cos i ment. Tota una experiència sensorial!

The Westin Valencia

València es una de esas ciudades donde te contagiarás de sus tradiciones, de su cultura y de su historia. Recorrer sus casco antiguo, contemplar sus monumentos o disfrutar de sus paisajes y de su gente. València es una ciudad que enamora, al igual que su gastronomía. Siéntela y vive cada instante.

Imatges 
the westin palace valencia the westin valencia spa hotel the westin valencia hotel the westin palace valencia hotel the westin palace hotel the westin hotel the westin spa valencia