Vine a viure la naturalesa d'una manera activa, divertida i didàctica amb aquests professionals del turisme actiu. Gaudeix de tot el que els paisatges d'Onil tenen per a oferir-te!

 

Amb Trail Natura, a Onil, podràs viure aventures en la naturalesa i gaudir a l'aire lliure. Gràcies al treball d'aquests experts, el barranquisme, les vies ferrades i molt més estaran al teu abast de manera segura. La seua idea és que al mateix temps que et diverteixes en la naturalesa pugues aprendre d'ella, i per a això inclouen en les seues activitats informació molt valuosa que t'encantarà conéixer. 

Trail Natura opera sobretot en tres increïbles localitzacions, el Parc Natural Serra Mariola, el Parc Natural del Carrascal de la Font Roja i el Paisatge Protegit de Serra del Maigmó i Serra del Sit, així que les teues activitats amb ells comptaran amb al·licients tan especials com el paisatge i la increïble biodiversitat.

Com que en Trail Natura el turisme actiu és per a tots, organitzen els grups i les activitats segons el nivell de dificultat que s'ajuste millor al que busques o a les teues capacitats. Així, podràs gaudir d'activitats més o menys prolongades o complicades. La idea és que  ho passes el millor possible! Per a això disposaran de tot el material i recursos necessaris, incloent BTT, algunes d'elles amb un motor que facilite el pedaleig assistit.

Si tries el barranquisme, gaudiràs de llocs de difícil accés però increïble bellesa, i amb les vies ferrades i la col·laboració de Trail Natura portaràs l'equip adequat per a gaudir de paisatges de vertigen. Amb l'escalada entrenaràs el teu cos i la teua ment, i amb l'espeleologia tindràs accés als secrets del nostre territori subterrani.

A més, et pots divertir amb els seus combats amb laser tag, que t'ajudaran a aprendre a treballar en equip. Si el que t’agrada és caminar, planificaran per a tu grans rutes de senderisme, i si t'agraden els esports aquàtics, podràs remar en caiac per la costa. Poden preparar per a tu un mix d'activitats multiaventura, així que només has de dir-los què busques. Gaudeix de la naturalesa d'una manera activa i diferent!

Trail Natura

Onil està profundament vinculat a la seua tradició joguetera, i és conegut com el “bressol de la nina”. A més, atresora interessants monuments com el Palau del Marqués de Dos Aigües, està molt pròxim a paratges naturals de gran valor paisatgístic i sap celebrar grans festes com els seus Moros i Cristians. Comença a preparar la teua escapada!

Imatges 
trail natura onil,
trail natura onil alacant,
trail natura turisme actiu
trail natura activitats de turisme actiu
trail natura