A La Jana, la casa rural Les Oliveres Mil·lenàries et donarà eixe moment de tranquil·litat i naturalesa perquè gaudisques de tot el que t'envolta. Despreocupa't i no penses més que a gaudir d'una bonica llar de pau i de les activitats que et proposa.

Les Oliveres Mil·lenàries és una casa rural que porta la comoditat i la tranquil·litat a un nivell superior. Situada en el municipi castellonenc de La Jana, et donarà el confort que necessites en la teua escapada. Si busques aprofitar per igual el relax de la naturalesa i de totes les activitats que es poden efectuar en aquest entorn, et presentem un lloc perfecte per a tu.

Se situa en el centre urbà de La Jana i conserva la història de les seues parets de pedra, que resguarden en el seu interior unes habitacions completament reformades i equipades amb tot el que necessites. Al seu al voltant, les terrasses i el jardí són l'espai ideal perquè et tombes a llegir o et pares, simplement, a respirar i aprofitar la calma. A l'interior, quatre habitacions donen cabuda a huit persones. A més del gran saló amb fumeral i una cuina molt àmplia amb tots els serveis (llavaplats, llavadora, forn…), en l'exterior podràs preparar una bona barbacoa a l'aire lliure.

L'allotjament Les Oliveres Mil·lenàries disposa de diferents activitats perquè les combines amb el descans. Una zona de jocs per als xiquets, un billar, taula de ping pong… I perquè isques a passejar i gaudir del paratge, disposa de bicicletes. Això, entre moltes altres opcions, com les rutes de senderisme que parteixen des del poble o la possibilitat de practicar golf.

Les Oliveres Mil·lenàries

A La Jana , a més de gaudir d'una ruta gastronòmica o practicar BTT pels seus itineraris, és d'obligada visita a l'impressionant Museu Natural d'Oliveres Mil·lenàries, així com al Palau Borrull, a la Pedralta o a la bonica ermita de la Puríssima, entre altres monuments d'interés.

Imatges 
la jana ol·liveres mil·lenaries
la jana ol·liveres mil·lenaries
la jana ol·liveres mil·lenaries
la jana ol·liveres mil·lenaries
la jana ol·liveres mil·lenaries