Turismo Adaptado V3: aventures per a tots, sense barreres

La Comunitat Valenciana és una destinació que no té límits. Gaudeix, sent i viu totes les experiències que pugues imaginar.

 

 

Si haguérem de definir la Comunitat Valenciana, diríem que és acollidora, amable, oberta i accessible. Perquè no volem que ningú es quede sense gaudir dels meravellosos racons que ens ofereix aquesta destinació. Volem que aprofites cada lloc de la Comunitat Valenciana i visques experiències inoblidables.

 En el nostre territori existeixen molts llocs i destinacions que són un clar exemple d'accessibilitat. Per exemple, València, ja que compta amb una gran varietat d'espais adaptats, com el Parc de Capçalera, un lloc amb rampes i paviments antilliscants perquè qualsevol persona puga vindre a aquest espai tan agradable. O a Castelló, on multitud d'hotels i restaurants estan perfectament condicionats perquè tothom contemple un entorn privilegiat i assaborisca la nostra gastronomia. I què dir de les platges de la Costa Blanca, amb rampes, àrees lúdic-pedagògiques o cadires flotants. Anima't a fer turisme adaptat i inclusiu amb nosaltres!

Si eres dels que prefereix viure emocions diferents, posar a prova la teua adrenalina i gaudir de la Comunitat Valenciana sense barreres, Turismo Adaptado V3 és una opció ideal perquè t'enamores de cadascuna de les nostres províncies. Gràcies a ells, una empresa especialitzada en turisme accessible, podràs viatjar on vulgues, de manera segura, amb suport i amb un equip de professionals que posaran al teu abast tots els recursos perquè visques experiències inoblidables.

 Un dels objectius clars d’aquesta empresa és que qualsevol persona puga complir els seus somnis i desitjos de viatjar, per la qual cosa han adaptat una gran varietat d’activitats i experiències. Amb Turismo Adaptado V3 podràs fer la Ruta per la Serra Calderona o gaudir de les aigües cristal·lines de la Cala del Portitxol. I si eres dels aventurers i vols posar-te al límit, gaudeix de l'Escalada en Penya María, emoció en estat pur. Ho faràs acompanyat de professionals qualificats i amb totes les garanties necessàries.

 Vols viure la Comunitat Valenciana? Aquesta destinació no posa barreres, només has d'endinsar-t’hi i descobrir tot el que té guardat per a tu.

Turismo Adaptado V3

La Comunitat Valenciana és oberta, acollidora, accessible i inclusiva. És una destinació sense barreres perquè tothom puga gaudir de les meravelles que s'amaguen en aquest territori. Des de rutes per la Serra Calderona fins a les magnífiques platges de la Costa Blanca, descobreix aquest territori i que res et frene!

Imatges 
turismo adaptado v3 valencia empresas turismo adaptado turismo adaptado v3 empresas de turismo adaptado comunitat valenciana turismo accesible e inclusivo comunitat valenciana turismo accesible e inclusivo comunitat valenciana turismo adaptado