Mariner per un dia. Viu la tradició i la cultura del mar a través del turisme mariner i la pesca turisme. Submergeix-te en la cultura pesquera, coneix, experimenta i aprén amb els pescadors professionals i les seues embarcacions. Assaboreix el Mediterrani en viu.

La pesca turisme és una activitat que acosta la vida dels pescadors a les persones. A través d'experiències humanes de turisme sostenible que et permeten embarcar en un vaixell de pesca professional. Per tant aprendràs a valorar este treball i els tresors que ens ofereix el mar. Finalment podràs degustar peix fresc que tu mateix has contribuït a capturar. Et sabrà a glòria!

AmbTrip&Feel pots contractar de forma exclusiva experiències de pesca turisme i turisme mariner en el port pesquer de Peníscola. Turisme actiu, sostenible i educatiu en contacte directe amb els pescadors tradicionals del mar Mediterrani. El mar, la seua gent i els oficis tradicionals, visites guiades a ports pesquers i llotges de peix fresc. Hi ha tant per descobrir i tot amb sabor a mar. 

Trip&Feel

El port de Peníscola (Castelló) és un dels ports valencians més importants si parlem de pesca. Crida l'atenció la seua situació en la riba del mar i el seu castell pegat al port transmet història per tots costats. Va ser residència del famós Papa Luna i ha sigut escenari de pel·lícules del cinema clàssic com El Cid Campeador a més de sèries d'èxit internacional com a Juego de Tronos.

Imatges 
Trip & Feel 1
Trip & Feel 1
Trip & Feel 1
Trip & Feel 1
Trip & Feel 1