Unes merescudes vacances en Hotel Villa del Mar Benidorm

L'Hotel Villa del Mar Benidorm se situa en primera línia de la platja de Ponent, a sols 300 metres del centre històric de la capital extraoficial de l'estiu, Benidorm.

A tan sols 10 minuts caminant del famós Balcó del Mediterrani, l'Hotel Villa del Mar Benidorm és perfecte per a gaudir de l'ambient d'oci nocturn, de les rutes de compres i d'una visita cultural al barri antic de la capital de la Costa Blanca.

Les estades de l'Hotel Villa del Mar Benidorm s'omplin del Mediterrani amb una decoració en tonalitats aiguamarines, blaves, blanques i crus que et conquistaran amb els seus exquisits detalls.

Els serveis de l'Hotel Villa del Mar Benidorm són la millor expressió d'un nou concepte d'hotel urbà i exclusiu en primera línia de platja amb diferents règims que van des d'allotjament i desdejuni fins a un tot inclòs.

Podràs gaudir d'un dia de piscina davall el sol i llegir premsa gratuïta mentre descanses a la terrassa solàrium. Si véns amb xiquets el club infantil i la Zona Splash seran els seus nous llocs favorits.

Per a prendre alguna cosa l'ambient que es respira en l'espectacular terrassa chill out del terrat és fantàstic amb vista a l'illot de Benidorm. Adoraràs també l'oferta lúdica i gastronòmica d'aquest hotel en els seus diferents restaurants i bars.

Una sessió de gimnàs o de cures en l’spa Dalt del Mar bastarà per a deixar-te com a nou, gaudint de dutxes a diferents temperatures, cromoteràpia, aromateràpia, una piscina coberta i variats tractaments terapèutics i de bellesa.

I per a acabar el dia res millor que ballar en la discoteca i gaudir de l'animació nocturna. Tot això amb wifi gratuït en les instal·lacions perquè pugues compartir les teues vacances quan ho desitges.
 

Hotel Villa del Mar Benidorm

Imatges 
Benidorm Comunitat Valenciana 2 Benidorm Comunitat Valenciana 2 Benidorm Comunitat Valenciana 2 Benidorm Comunitat Valenciana 2