Si busques noves aventures i sensacions, et convidem a descobrir el lloc perfecte per a això. Acompanya'ns!

 

Vos presentem una proposta idònia per als més aventurers. Valencia Adventure ens dona la possibilitat de recórrer els paisatges més extraordinaris de la Comunitat Valenciana i, a més, descobrir les Vies Ferrades de la zona, tota una aventura per als amants de la naturalesa que busquen viure noves sensacions. Si t'ha agradat la idea, et contem més!

Situat en el cor del Parc Natural del Túria, Valencia Adventure tracta de posar en valor i promocionar aquests paisatges tan valuosos a través de divertides activitats que acaben convertint-se en experiències inoblidables.

Recórrer les Vies Ferrades de la Comunitat Valenciana és una opció molt recomanable, ja que permeten accedir amb seguretat a zones de difícil accés per a senderistes o persones no habituades a l'escalada gràcies a material especialitzat com claus, grapes, preses, passamans, cadenes, ponts penjants i tirolines. D'aquesta manera, la seguretat està garantida, i també l'adrenalina.

Una altra de les seues propostes més recents ha sigut “El Camí del Túria”, un projecte de dinamització amb el qual connectar cadascun dels municipis que integren el Parc Natural del Túria i poder, així, oferir rutes alternatives per a accedir a peu i de manera natural, per camins habilitats, sendes i pistes.

Esports de muntanya com barranquisme, senderisme, marxa nòrdica, orientació, rutes a cavall o espeleologia. També d'aire com vol amb globus, salt de pont o paracaigudisme per als més atrevits; o d'aigua com ràfting, descens pel riu en flotador o busseig. Siga quina siga la teua preferència, sabem que ací trobaràs el teu lloc.

L'entorn natural de Riba-roja de Túria és tot un tresor patrimonial. La part històrica del municipi també té gran valor cultural, ja que alberga joies com el jaciment visigot del Pla de Nadal, que data del segle VII i va ser declarat Bé d'Interés Cultural el 1991.

Si passegem pel barri antic de Riba-roja de Túria, també descobrirem la bellesa de les seues construccions i l'ambient acollidor dels seus carrers. El Castell, d'època musulmana, l'Asil-Convent Sagrada Família, reconvertit en un centre de dia, l'Ajuntament, considerat un dels més bonics de la Comunitat Valenciana, o l'Església Parroquial són algunes de les construccions més preuades del municipi.

Si busques viure una gran aventura, aquest és el teu lloc!

Valencia Adventure

Riba-roja de Túria és un municipi de la província de València conegut pel seu gran valor cultural i paisatgístic. Envoltat pel Parc Natural del Túria, és una opció perfecta per a tots aquells que busquen la tranquil·litat i la pau de la naturalesa i també per a aquells que volen viure noves aventures i descobrir vivències úniques.

Imatges 
valencia adventure riba roja de túria
turisme actiu valencia
via ferrata valencia
aventura valencia
valencia