Descobreix tot el que València Birding té preparat exclusivament per a tu, amant de les aus i de la naturalesa.

 

La Comunitat Valenciana és la destinació perfecta per als amants de la gastronomia, de la història, de la cultura i de la naturalesa. Però si, a més, eres un apassionat del món de les aus, t'assegurem que has trobat el viatge que estaves buscant. Endinsa't amb nosaltres en el Birdwatching i viu una experiència meravellosa. Hi estàs preparat?

Valencia Birding és el lloc on descobrir i gaudir de l'observació d'aus d'una manera diferent. I és que aquesta empresa valenciana t'ofereix excursions a mesura i exclusives per a tu, per la qual cosa podràs triar si viure-ho sol, en parella, en família o amb un grup. Serà una experiència pensada per a tu i totalment personalitzada. No pot sonar millor!

València és coneguda com una de les millors destinacions per a l'observació d'aus, ja que compta amb una gran diversitat d'hàbitats i amb diferents zones idònies per al Birdwatching. A més, moltes d'elles són poc populars, la qual cosa convertirà aquest viatge en una excel·lent aventura.

No ens estranya que Valencia Birding compte amb el “Certificat d'Excel·lència”, que reconeix el seu tracte personalitzat i la seua llarga experiència i coneixement de la zona. D'aquesta manera, no se vos escaparà cap punt estratègic d'observació. 

De la mà d'un gran expert en la matèria, podreu conéixer cadascun dels ecosistemes de la zona, maximitzant l'experiència al camp i descobrint algunes de les espècies avícoles més sorprenents i desconegudes.

A més, l’empresa Valencia Birding està present a tota la Comunitat Valenciana, per la qual cosa també podreu gaudir de la seua flexibilitat triant excursions d'un sol dia o paquets de diversos dies en diferents llocs. Tu tries quan i on i ells s'encarreguen que visques una experiència completa i, sobretot, inoblidable.

Valencia Birding

València és eixe lloc acollidor on descobrir costa, interior, platja, muntanya, pobles, ciutats i una infinitat de sensacions i de vivències noves. És una ciutat plena de vida, que combina a la perfecció la tradició i l'avantguarda per a oferir el millor de si mateixa a tot aquell que la visita.

Imatges 
birdwathching en valencia empresa birdwatching valencia observacio aus valencia pardals valencia
Birdwatching