Viatja a Tabarca de la manera més ràpida i còmoda i descobreix els seus sorprenents paisatges i la seua emblemàtica platja.

Descobreix l'Illa de Tabarca, un dels paradisos del Mediterrani que amaga platges d'aigües cristal·lines i paisatges extraordinaris. A només huit milles de la ciutat d'Alacant, l'Illa de Tabarca és un d'eixos destins que mai oblidaràs.

Tabarbus t'ofereix la possibilitat de visitar aquest enclavament alacantí de la forma més còmoda i segura. Amb eixida des de Santa Pola, pots gaudir de diferents tarifes de viatge en funció de les teues necessitats. Si es tracta d'una excursió amb tota la família, el viatge pot incloure dinar i menú infantil perquè no hages d’ocupar-te de res que no siga gaudir.

També és la forma més ràpida d'arribar a l'illa, perquè el trajecte només dura 15 minuts i les embarcacions són llanxes ràpides i modernes, adaptades i homologades per al transport de passatgers, la qual cosa assegura el benestar de tots i garanteix un viatge curt i sense sobresalts. També pots evitar cues i llargues esperes si reserves el teu viatge en línia.

Actualment, amb una longitud aproximada de dos quilòmetres i una amplària màxima de 400 metres, Tabarca és l'única illa habitada de la Comunitat Valenciana. Històricament, ha sigut coneguda com una illa poblada per famílies de pescadors. Mostra del seu gran valor històric són les muralles que encara envolten el seu barri antic, declarades Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interés Cultural.

La platja de Tabarca és una parada obligatòria del viatge. Allí podràs bussejar i descobrir un impressionant fons marí i també podràs relaxar-te i gaudir de la qualitat de la seua arena grossa i les seues aigües transparents, així com admirar una flora i fauna molt peculiar i valorada. L'illa també ofereix multitud d'opcions perquè t’hi pugues allotjar i viure-la al màxim. Després d'un intens dia de turisme, et proposem que degustes un tradicional calder, el plat típic de l'illa, o que passeges pel seu pintoresc port mariner. Sona bé, veritat?

Tabarbus

Tabarca enamora. La primera reserva marina d'Espanya és un lloc sorprenent per a submergir-se en el Mediterrani i contemplar la bellesa dels seus fons i la riquesa de la seua flora i fauna. Descobreix tota l'essència perdent-te en la senda que envolta aquesta illa tan singular.

Imatges 
viatges a tabarca des de santa pola illa de tabarca illa de tabarca alacant vaixell de santa pola a illa tabarca
isla tabarca