A la riba de la platja de Gandia, l'hotel Villa Luz Family Gourmet & All Exclusive s'inspira en els escenaris ideals de l'obra de Joaquín Sorolla per a oferir-te la mateixa tranquil·litat i serenitat que el pintor transmet amb la seua obra. A sols uns passos de la mar!

L'hotel Villa Luz Family Gourmet & All Exclusive està pensat per a fer-te passar unes vertaderes vacances. Les seues instal·lacions compten amb totes les comoditats i requeriments que tu i la teua família pugueu tindre durant la vostra estada a Gandia. Dividit en dos edificis, conté entre ells les piscines en les quals xicotets i adults gaudiran per igual dels tobogans amb corbes i les hamaques que les envolten.

El complex Vila Llum està format per un total de 174 habitacions, totes elles influenciades per les boniques escenes i paisatges retratats pel pintor valencià Joaquín Sorolla. Tant és així que cadascuna de les plantes de l'edifici ‘The Tower’, un dels dos complexos, s'inspira en cada ciutat espanyola per la qual va passar l'artista: València, Madrid, Sant Sebastià, Granada… Compta amb 108 habitacions, entre les quals destaquen ‘The Tower Supreme’, amb tarima flotant blanca i bany de disseny i ‘The Tower terrace club’, amb taula, cadires, hamaca i terrassa privada.

Les 67 habitacions que es troben en l'edifici annex es basen en l'experiència internacional de Sorolla: Nova York, La Toscana, París… Ací, l'hoste també disposa d'habitacions tipus “supreme”, amb llits i sofà llit perquè la família tinga la comoditat d'estar en la mateixa estada.

Villa Luz Family Gourmet & All Exclusive

La platja de Gandia s'allarga durant més de cinc quilòmetres, de manera que, a més de ser un lloc en el qual descansar amb el so del mar de fons i els riures dels més xicotets mentre juguen i gaudeixen en l'arena, també és ideal per a la pràctica d'esports, des d'un tranquil passeig a la riba fins a la pràctica de qualsevol activitat aquàtica en les seues aigües cristal·lines.

Imatges 
Villa Luz Family Gourmet All Exclusive gandia Villa Luz Family Gourmet All Exclusive gandia Villa Luz Family Gourmet All Exclusive gandia Villa Luz Family Gourmet All Exclusive gandia