A la platja del Racó de Cullera s'alça l'Hotel Sicania, amb terrassa o balcó en totes les habitacions i amb un esplèndid restaurant panoràmic perquè completes la teua estada amb vista al mar mentre menges.

L'Hotel Sicania és una porta a la platja del Racó de Cullera. Viu el luxe de dormir enfront del mar i gaudir de les seues vistes mentre menges en el restaurant panoràmic de l'establiment.

Una de les 116 habitacions de l'Hotel Sicania pot ser la ideal per a tu. Totes elles disposen d'una terrassa o bé un balcó amb vistes, i estan completament dotades per a fer del teu pas per Cullera una visita perfecta. Entre totes les habitacions, a més de les habituals dobles i les estàndard, també disposes de les quàdruples, perquè tu i la teua família us sentiu com a casa.

En el seu exterior, l'hotel disposa de piscina amb vista a la platja, a més d'una gran terrassa per a gaudir del descans, de la lectura o d'una xerrada amb el mar de fons. En ella també podràs degustar les delícies amb les que et cuida el restaurant de l'hotel.

Sicania disposa de quatre grans salons per a les teues celebracions. Siga una trobada empresarial o el teu dia especial, tens una sala per a les teues necessitats: l'elegància del Saló Blanc o l'amplitud i vistes al mar del Saló Principal són dos exemples.

Hotel Sicania

El municipi costaner de Cullera és una destinació molt popular entre els visitants de la Comunitat Valenciana, per les nombroses platges que l'envolten. S'uneix a això l'esplèndid Parc Natural de l'Albufera que envolta la seua zona nord, un dels espais naturals més benvolguts. Gastronomia, cultura i patrimoni, el nucli comercial… Cullera t'espera amb desenes de propostes.

Imatges 
Hotel Sicania en Cullera Hotel Sicania en Cullera Hotel Sicania en Cullera Hotel Sicania en Cullera