Allotja't en un dels primers hotels 100% autosuficients de tota Europa i descobreix una nova manera de viatjar i de gaudir de la naturalesa. Serà una vivència extraordinària!

Voleu viure una experiència diferent? Hui vos portem una proposta tant encantadora com sostenible. Un lloc on gaudir en família, amb amics o en parella. Cadascun de vosaltres trobarà el seu espai i tots vos enamorareu de la naturalesa que l'envolta i de la seua manera de fer les coses. Benvinguts!

L'Hotel Mar de Fulles és un allotjament de somni. Compta amb deu àmplies habitacions amb vista al Castell del Castro a la Serra d’Espadà, i cadascuna d'elles pot convertir-se en una habitació doble, triple o quàdruple, segons les teues necessitats. Si decideixes viure aquesta aventura amb el teu grup d'amics, podràs triar l'opció de l'alberg, que té diferents habitacions amb capacitat de fins a huit persones. D'aquesta manera, podreu contemplar l'emblemàtica Serra d’Espadà des del vostre balcó.

A més del confort i la tranquilitat, Mar de Fulles ofereix un tipus d'allotjament diferent, ecològic i molt necessari. Es tracta d'un hotel construït amb calç, amb fusta i amb termoargila, per la qual cosa s'ha convertit en un dels primers hotels 100% autosuficients de tota Europa.

Aquesta és la seua filosofia i es reflecteix en cadascuna de les activitats que realitzen i ofereixen als seus visitants. Per exemple, Mar de Fulles funciona exclusivament amb energia solar, amb un circuit tancat d'aigua depurada d'un pou propi i amb il·luminació de baix consum. Així mateix, el restaurant de l'hotel elabora exquisits plats a partir dels productes que cultiven en la seua pròpia horta. Fruites i verdures ecològiques, de temporada i de quilòmetre zero. 

Tot això, en un entorn ideal. L’Hotel Mar de Fulles està situat en Alfondeguilla, un encantador i pintoresc poble de l’interior de Castelló. Gran part del seu terme pertany al Parc Natural de la Serra d’Espadà, un tresor de la Comunitat Valenciana que enamora i sorprén als amants de la naturalesa.

Hotel Mar de Fulles

 

Alfondeguilla és un xicotet poble de l'interior de la província de Castelló. Els seus carrers estrets i empinats et portaran a conéixer llocs tan emblemàtics del poble com el Castellet o el Calvari. Envoltat pel Parc Natural de la Serra d’Espadà, Alfondeguilla compta amb paisatges naturals de gran valor ecològic. Descobreix-ho!

Imatges 
hotel mar de fulles castello
mar de fulles hotel
hotel mar de fulles alfondeguilla
excursio des del hotel mar de fulles
mar de fulles hotel ecologic
hotel alfondeguilla
mar de fulles
alfondeguilla hotel rural
alfondeguilla