Vive Viu Verd: turisme rural en estat pur

Vive Viu Verd et proposa descobrir com mai l'interior d'Alacant i explorar-lo d'una manera diferent i apassionant. Hi estàs preparat?

 

 

Cadascun dels innombrables paisatges de la Comunitat Valenciana amaga un encant únic i molt especial. Són llocs plens de vida, entre la mar i la muntanya. Són espais naturals de gran valor mediambiental. I, per sort, és una gran oportunitat de connectar amb la naturalesa de la manera que tu vulgues. 

A l'interior d'Alacant, concretament a Tollos, Vive Viu Verd ens redescobreix el turisme rural i ens mostra una manera diferent d'experimentar. Activitats tan variades com senderisme, bicis de muntanya, trail running, tallers, campaments, team building, etc. I és que Viu Viu Verd s'adapta a totes les edats i a les teues necessitats.

A més, el seu servei d'allotjament i de restauració compta amb diferents zones d'acampada en l'encantadora població de Tollos. Et facilitarà la gestió de reserves en allotjament rurals de diversos tipus, com a hotels, cases, apartaments, etc. 

Si eres un amant del senderisme, podràs viure'l al màxim tant de manera recreativa com de manera esportiva. Així mateix, tindràs l'oportunitat de realitzar rutes circulars, rutes de travessia d'una o diverses jornades, rutes guiades de diferents tipus i fins i tot marxes nòrdiques.

L’equip de Vive Viu Verd està format per monitors i guies especialitzats als quals els apassiona la naturalesa, la història, la cultura i l'essència de l'interior d'Alacant. Per això, el seu objectiu principal és donar a conéixer, posar en valor i fer que gaudisques d'una experiència única a les muntanyes d'Alacant

Vive Viu Verd és una de les empreses d'aventura més valorades del Mediterrani per tindre la capacitat d'adaptar-se a cada persona. Tria el teu pla ideal i comparteix-lo amb qui tu vulgues. Viu-ho en família, en parella, en grup o amb amics. Serà un viatge rural emocionant i renovador. T'atreveixes a comprovar-ho? 

Vive Viu Verd

Tollos és una xicoteta població de l'interior d'Alacant. Situada a la comarca de El Comtat, compta amb paisatges singulars i únics. Endinsa't en la seua naturalesa, descobreix les seues tradicions i assaboreix la seua gastronomia. Serà un viatge renovador.

Imatges 
tollos alacant turisme actiu alacant empreses de turisme actiu alacant que fer en tollos