Troba’t amb el teu benestar en Vivood Landscape Hotel

Vivood Landscape Hotel és el primer hotel paisatge d'Espanya. Una estada que et permetrà oblidar-te de tot i connectar amb la naturalesa de manera única. Has de viure aquesta experiència!

 

 

Allotjar-se a Vivood és un d'eixos viatges que has de viure en primera persona. No s'explica amb paraules, sinó que s'experimenta a cada moment. Regala-t'ho! 

L'interior de la Comunitat Valenciana alberga autèntics tresors. Llocs en els quals perdre's, detindre el temps i deixar-se portar pel moment. Benimantell és un d'eixos extraordinaris i preciosos racons. I per a fer-ho encara més especial, et proposem que completes l'experiència amb un allotjament de somni. 

Vivood Landscape Hotel és el primer hotel paisatge d'Espanya. Es tracta d'un nou concepte d'allotjament sostenible, respectuós i integrat en l'entorn. Un lloc en el qual l'allotjament et permet formar part de la naturalesa i connectar amb ella com mai abans.

Que com ho fan? Oferint una experiència turística totalment diferent, cent per cent integrada en l'entorn natural i sense renunciar a les comoditats d'un hotel de luxe. Compta amb suites minimalistes, amb vista a la vall de Guadalest, piscina d'hidromassatge privada i un gran finestral panoràmic per a contemplar la bellesa del paisatge durant les 24 hores del dia.

Les seues deu exclusives viles de luxe són autèntics santuaris, llocs privilegiats en els quals allunyar-se del món i començar a viure una experiència sense igual. Cadascuna d'elles compta amb les habitacions més exclusives de l'hotel i amb piscines privades i climatitzades. Oblida't de tot enmig de la naturalesa i descobreix per què l’hotel Vivood és una extraordinària experiència en si mateix.

El benestar dels seus clients i la sostenibilitat són els seus dos objectius principals. Tots dos estan integrats en la seua filosofia, que va més enllà i ens proposa conéixer les cinc “E”: entorn, encant, emoció, exclusiu i ecològic. Valors que aplica a cadascun dels seus serveis i que permeten al client viure una experiència tant innovadora com única.

Allotjar-se a Vivood és un d'eixos viatges que has de viure en primera persona. No s'explica amb paraules, sinó que s'experimenta a cada moment. Regala-t'ho! 

Vivood Landscape Hotel

  • Carretera, Ctra. d'Alcoi, 10
  • 96 631 85 85

En la preciosa vall de Guadalest trobem Benimantell, un xicotet i acollidor poble de l'interior d'Alacant en el qual la naturalesa i les tradicions són els protagonistes. Endinsa't en els seus carrers, enamora't de la seua gent i descobreix la bellesa de la Marina Baixa.

Imatges 
hotel vivood vivood vivood alicante vivood benimantell restaurant hotel vivood vivood benimantell alacant vivood habitacions benimantell