Quan és el millor moment per a visitar la Comunitat Valenciana? Quan vulgues! Primavera, estiu, tardor i hivern. Qualsevol època de l'any pot ser l'ocasió perfecta per a una escapada de somni.

La Comunitat Valenciana sempre és una destinació ideal. A l'atractiu de la costa s'uneix la riquesa paisatgística de l'interior, l'increïble llegat històric i una gastronomia que mostra els millors productes de cada temporada. En cada estació tens l'oportunitat de veure una cosa totalment diferent a la teua anterior estada en la nostra terra. Comprova-ho per tu mateix!

La primavera apareix al ritme de pólvora i música de banda. Les Falles de València al costat de la Magdalena de Castelló donen la benvinguda d'aquesta forma tan espectacular. Aquesta estació és tot un esclat de color. Amb l'arribada del bon temps assistim a un dels esdeveniments més admirats que ens regala la naturalesa: els ametlers en flor i la seua bellesa infinita que inunda els camps de la Vall de Pop. Segur que t'impressionarà!

A l'estiu, la Comunitat Valenciana es vist de blau. El color del mar Mediterrani, de les banderes blaves que onegen les nostres platges i de l'emblemàtica cúpula d'Altea, en ple cor de la Costa Blanca. L'estació de les revetles, els festivals, les amenes sobretaules i les reconfortants migdiades. Càrrega piles abans de tornar a la rutina! 

La tardor arriba per a conquistar-te. Un passeig per Terres dels Aforins serà una experiència deliciosa. Descobreix la terra on el paisatge es fon amb els caldos de la terra oferint una paleta de color per als 5 sentits. Naturalesa, castells templers, pintures rupestres i una infinitat d'opcions per a una estada inoblidable.

L'hivern és pura tradició. La Cavalcada dels Reis Mags d'Alcoi, els dolços artesanals, els plats de cullera, els pobles amb encant, la neu de l'interior de Castelló, el carnestoltes de Vinaròs, l'emblemàtica Mostra d'Embotit de Requena... Aquesta època t'enamorarà! 

Viu les quatre estacions en la Comunitat Valenciana!