Mòdul de portal no està disponible temporalment.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Centres BTT
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports
Webcams
Zones d'interior

Inspira't

La Comunitat Valenciana és coneguda per tenir un bon clima, per les platges i la gastronomia. Però també té molt més: té naturalesa d’interior, història, un abundant patrimoni i nombroses activitats per a tots els gustos. Si penses en les vacances, et proposem una ruta per a conéixer la Comunitat Valenciana en totes les seues versions.
El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!
Endinsar-se en la naturalesa a lloms d'un cavall té un tint quasi ancestral, però la veritat és que, a la Comunitat Valenciana, és una activitat que compta amb itineraris perfectament adaptats que facilitaran el viatge fins i tot al genet menys acostumat a cavalcar outdoors. Trotem junts per a descobrir-los?
A la província de València, es troba la Ruta dels Monestirs, un recorregut turístic que permet al viatger posar-se en contacte amb el llegat medieval a través d'edificacions antigues anomenades monestirs o cases de Déu, pel sentit religiós a partir del qual es van crear durant l'Edat Mitjana.

Propostes de viatge