Blogs en video

Recorre l'interior de la Comunitat Valenciana amb l'art contemporani. Serà el fil conductor d'una experiència única. Comencem?

La xarxa d'Art Contemporani en l'Espai Rural de la Comunitat Valenciana t'ofereix la possibilitat de conéixer els rics recursos, centres i iniciatives artístiques amb els quals compta la nostra terra.

Manifestacions d’Street Art com 'MIAU, Museu Inacabat d'Art Urbà' (Fanzara), o instal·lacions de Land Art com són les que ofereix 'Enclave' a Vistabella del Maestrat. Museus d'art contemporani de reconegut prestigi com és el ‘MACVAC, Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera i Cerni’ (Vilafamés); l’‘ECA, Espai d’Art Contemporani El Castell’ de Riba-roja de Túria o ‘Casa-Museu Francisco Torregrosa’ (Muro d'Alcoi).

A més dels espais destinats a l'exposició de les obres, també podràs viure els diferents esdeveniments, festivals o fires que se celebren entorn de l'art contemporani al llarg de la Comunitat Valenciana. Si t'agrada l'art, tens una cita imprescindible en el nostre territori.