Els peixos i mariscos del nostre ric Mediterrani són el gran delit per als paladars més exigents. Imprescindibles de la nostra gastronomia que omplin de sabor i ànima qualsevol plat del nostre receptari més mariner. Prepara't per a descobrir l'autèntic sabor del mar!

Tonyines, sardines, lluços, rogers, llenguados, raps, meros, gatvaires, pagells, sèpies, cap-rojos, cavalles, melves, anfossos, ratlles, orades, mòlleres bròtoles, sèrvies, clòtxines, tellines, galeres, llagostins... són la matèria primera amb la qual s'elabora la variada cuina de la Comunitat Valenciana. Delicioses receptes i especialitats que podràs degustar en els restaurants del litoral.

Cuinats d'una manera senzilla: en fritada, a la brasa, a la planxa, al forn… O amb guisats tan saborosos i suculents com les calderetes, paelles de marisc, arròs a banda, fideuà… Propostes culinàries que no et deixaran indiferent.

Aprofita la teua visita a la Comunitat Valenciana per a gaudir dels millors sabors del mar. Voldràs repetir una i mil vegades més!

Receptes