Enoturisme

Un paisatge idíl·lic, una conversa amb sabor a bon vi, l'olor de la terra i els colors de la vinya. T'abelleix un viatge singular? Practica l’enoturisme, una experiència inoblidable que et conquistarà des del primer moment.

La Comunitat Valenciana és terra de grans caldos. Els blancs de l'Alt Túria i/o els rosats i negres d'Utiel-Requena a la província de València, els dolços de la Marina d'Alacant, els vins de la terra de Les Useres o Vilafamés a l'interior de Castelló… Diferents territoris amb atributs únics: sol i vinya, platges prop de les vinyes i diversitat de paisatges. 

L'oferta enoturística de la Comunitat Valenciana pivota al voltant de les rutes del vi d'Alacant, d'Utiel Requena i de Castelló, a les quals se suma la de la Terra dels Alforins.
A més, l’enoturisme és un complement perfecte al turisme de platja. Podràs tastar vins de gran qualitat i prestigi internacional, descobrir el maridatge perfecte entre el vi i la gastronomia de la zona i recórrer paratges naturals d'una bellesa incomparable. Vine a gaudir del sabor i l'aroma d'un producte únic!

Més informació: Enoturisme Comunitat Valenciana

Inspira't

image
Et convidem a gaudir d'aquest viatge per les vinyes de la Comunitat Valenciana. Serà una experiència gastronòmica i mediterrània que mai oblidaràs.
image
El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!
image
El vi, a la província d'Alacant, té un gran impacte en la gastronomia local mediterrània. És la beguda que dona elegància i plaer als plats típics de la terra. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Vins d'Alacant s’encarrega de difondre l'enoturisme. Promou recórrer les rutes d'Alacant per a gaudir del paisatge de vinyes i visitar els seus cellers.
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?

Notícies

Propostes de viatge