Blogs en video

Aprén espanyol a la Comunitat Valenciana. Milloraràs el teu nivell d’espanyol al mateix temps que vius una experiència única amb un clima envejable, que t'acompanyarà durant tota la teua estada.
Qui ha dit que aprendre un idioma és avorrit? T'hi esperen 320 dies de sol a l'any per a gaudir dels millors plans a l'aire lliure: visitar ciutats, terrasses amb un ambient inigualable, esports en plena naturalesa, pobles amb pur encant mediterrani, una intensa vida nocturna, una àmplia oferta gastronòmica, cultural, musical… I més de 500 quilòmetres de costa per a recórrer les fantàstiques platges de la Comunitat Valenciana. Un intercanvi cultural únic que t’emportaràs per sempre. El sabor de la cuina tradicional, marinera i de muntanya. L'aroma del bon vi, el color i la frescor de la nostra horta, el caràcter afable i acollidor dels nostres pobles... A la Comunitat Valenciana trobaràs tot el que necessites per a viure la teua experiència al màxim.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Webcams

Inspira't

Per a aprendre espanyol, res millor que viatjar a la Comunitat Valenciana, on podràs gaudir de paisatges, naturalesa i multitud d'ofertes culturals i d'oci, que faran d'un viatge d'estudis unes autèntiques vacances. Tornem al col·le en la Comunitat Valenciana?