El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) proposa una nova cita a mitjan juliol que cap incondicional de l'escena indie i electrònica hauria de perdre’s.
Quatre dies de música quasi ininterrompuda, i molts anys de bagatge en Benicàssim, posicionen el FIB com un dels esdeveniments musicals més consolidats del nostre país. No hi ha estrella indie del present o del passat que no haja pujat a l'escenari de Benicàssim. Un festival que enguany es reinventa amb un cartell estel•lar format per bandes internacionals del pop, electrònica o l'hip-hop.
 
 
 
El municipi de Benicàssim ha demostrat ser l'escenari perfecte per acollir esdeveniments tan populars com el FIB. I és que té un entorn privilegiat, un agradable clima i unes platges immillorables, que cada any arriben a ser un lloc de visita obligada per a tots els assistents que desitgen refrescar-se entre concert i concert. Tot això permet que la localitat es convertisca, durant uns dies (del 19 al 22 de juliol en 2018), en el principal destí de Castelló.
 
Si alguna cosa marca la diferència entre el FIB i altres festivals és la seua responsabilitat social i ambiental, així com la seua àmplia i variada proposta cultural. De fet, en 2010 arribà a ser guardonat amb el Green’n’Clean Award. I és que, a més dels concerts, els fibers poden participar i contemplar nombroses iniciatives d'art escènic, audiovisual i conceptual.

+info

Imatges
FIB Benicassim - Escenario Verde