El Rototom Sunsplash es celebra del 13 a 20 d'agost a Benicàssim, una història d'amor que dura ja 20 anys. Un idil·li entorn de la música jamaicana i els seus valors que va arrancar modestament en 1994 a Itàlia i que, amb esforç i passió col·lectius, ha cristal·litzat en el principal festival de reggae d'Europa i un dels més importants del món.

El Rototom Sunsplash és més que un festival. És una idea, una manera d'entendre la vida i una forma de relacionar-se, aplicades a un esdeveniment cultural. Intentem que tot el que fem tinga sempre la major coherència possible amb esta forma de pensar. Lluitem per canviar el món i continuar fent créixer esta idea.

El respecte, la solidaritat, el pacifisme, la tolerància, l'ecologisme... són només alguns dels nostres valors que intentem aplicar al festival i a tots els esdeveniments en què participem, en totes les seues vessants.

El festival permet disfrutar de vuit dies de vacances amb més de 300 artistes, 10 àrees culturals, tallers i activitats a la platja.

Si vols obtindre més informació clica en http://www.rototomsunsplash.com/

Més informació:

Preus o venda anticipada: shop@rototom.com

El Festival: sunsplash@rototom.com

El càmping: camping@rototom.com

Infolínia: Tel +34 964 305 220

Imatges
web_loverototom
web_cantantesrototom
web_publicorototom