Albalat dels Tarongers
Albalat dels Tarongers
Albalat dels Tarongers
Albalat dels Tarongers

Blogs en video


Cada territori de la Comunitat Valenciana ens regala experiències, paisatges i moments únics i extraordinaris. Sigues de platja, de muntanya, de nord o de sud, ací trobaràs la destinació en la qual sentir-te bé. Et proposem que ens acompanyes en aquest viatge per l'interior de València. T'assegurem que serà una autèntica vivència mediterrània.

En el cor del Camp de Morvedre, Albalat dels Tarongers és un xicotet poble ple de vida, de cultura, de tradicions i, sobretot, d'història. Una història que es remunta a l'època romana, quan Albalat dels Tarongers era una de les viles que poblaven la ciutat de Sagunt

Què fer en Albalat dels Tarongers

Al llarg dels anys s'han trobat diferents jaciments arqueològics en aquesta població com el de la Cova de l'Aigua Amarga, amb pintures rupestres datades en el 2000 a. C. i declarades Bé d'Interés Cultural (BIC), així com restes de poblaments de l'Edat de Bronze i importants vestigis de romanització.

Vos proposem que, després de descobrir els seus paisatges, vos endinseu en els seus carrers i visiteu el Pla del Molí, l'entrada més important de la població. Des d'allí, podreu contemplar l'imponent Palau Senyorial i l'antic safareig municipal.

Per la seua part, l'església d'Albalat dels Tarongers és un carismàtic edifici neoclàssic, de finals del segle XIX i principis del XX, en el qual destaca la seua cúpula i les seues quatre petxines decorades amb motius bíblics. Així mateix, passejar pels seus encantadors carrers vos permetrà endinsar-vos en l'històric barri del Raval o en places tan carismàtiques com la de Baix, que pertany al nucli central de la població, i la de Dalt, una plaça totalment quadrada que forma part de l'ampliació del nucli urbà d’Albalat dels Tarongers.

Troba

Nom
Tipus
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Rutes

Inspira't

Et proposem descobrir els camins i senderes que travessen la preciosa Serra Calderona. Prepara't per a recórrer un dels nostres paisatges més emblemàtics!

Propostes de viatge

Publicacions