Alboraia - Comunitat Valenciana

Alboraia/Alboraya

Main image
WEBCAMS
en directo

Alboraia és un d'eixos llocs en els quals el temps es deté, l'horta i la mar s'uneixen, i la tradició continua formant part del dia a dia.

Què fer a Alboraia

La xufa d'Alboraia és un dels seus signes d'identitat. Tant és així, que aquest producte compta ja amb la Denominació d'Origen Xufa de València. A partir d'ella s'elabora l'orxata, coneguda mundialment pel seu sabor tan únic i refrescant. Això sí, no t'oblides d'acompanyar-la amb uns fartons per a completar aquesta experiència gastronòmica.

Les seues orxateries, situades també en plena horta valenciana, són una parada obligatòria per a gaudir d'aquesta exquisida beguda i de la tranquil·litat que ens ofereix Alboraia. 

Seguint el recorregut que ens marca la seua horta, arribem a la seua emblemàtica costa. Port Saplaya compta amb dues platges, la nord i la sud, i amb un port esportiu que separa les dues platges. A més, la curiosa disposició del seu entorn ha provocat que també siga coneguda com la “xicoteta Venècia”.  

Si seguim per la costa d'Alboraia, ens trobarem amb la platja de la Patacona, que compta amb més d'un quilòmetre de longitud i un passeig marítim molt visitat durant tot l'any. És una de les platges més populars de la zona per l'àmplia oferta d'oci i restauració que ens proposa.

Les dues platges disposen de la certificació “Q de Qualitat Turística” per comptar, entre altres serveis, amb equipaments d'ús públic, recollida selectiva de residus, dispositius de seguretat, salvament i primers auxilis, serveis d'informació turística, bany accessible amb crosses i cadires amfíbies, zones delimitades i equipades per a la realització d'esports de platja, múltiples establiments de restauració, etc.

La bellesa paisatgística d'Alboraia és proporcional a la seua riquesa cultural, protagonitzada per les seues Falles, les seues festes i la seua Setmana Santa, que cada any reuneixen i enamoren nombrosos visitants.

En la teua visita a Alboraya t’esperem a:

Tourist info Alboraya - Patacona

Tourist info Alboraya - Port Saplaya​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
Si els teus fills són uns apassionats del patinatge i vols que gaudisquen d'aquest bonic i sa esport, et trobes al lloc perfecte. Hui t'explicarem quins són els cinc millors llocs de la Comunitat Valenciana per a patinar amb xiquets.
image
València és tot un paradís per als amants del cicloturisme. Si busques idees per a una excursió sobre dues rodes amb els amics o la família, hui et recomanarem una via verda senzilla i molt bonica: la Via Xurra.
image
L'horta de València és un dels senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana, no només en l’àmbit geogràfic, territorial i històric, sinó també perquè ens proporciona excel·lents aliments des de fa mil·lennis. Els cultius fèrtils de la nostra agricultura es transformen en productes d'alta qualitat, i la xufa n’és un dels aliments més destacats.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions