WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Alboraia és un d'eixos llocs en els quals el temps es deté, l'horta i la mar s'uneixen, i la tradició continua formant part del dia a dia.

Què fer a Alboraia

La xufa d'Alboraia és un dels seus signes d'identitat. Tant és així, que aquest producte compta ja amb la Denominació d'Origen Xufa de València. A partir d'ella s'elabora l'orxata, coneguda mundialment pel seu sabor tan únic i refrescant. Això sí, no t'oblides d'acompanyar-la amb uns fartons per a completar aquesta experiència gastronòmica.

Les seues orxateries, situades també en plena horta valenciana, són una parada obligatòria per a gaudir d'aquesta exquisida beguda i de la tranquil·litat que ens ofereix Alboraia. 

Seguint el recorregut que ens marca la seua horta, arribem a la seua emblemàtica costa. Port Saplaya compta amb dues platges, la nord i la sud, i amb un port esportiu que separa les dues platges. A més, la curiosa disposició del seu entorn ha provocat que també siga coneguda com la “xicoteta Venècia”.  

Si seguim per la costa d'Alboraia, ens trobarem amb la platja de la Patacona, que compta amb més d'un quilòmetre de longitud i un passeig marítim molt visitat durant tot l'any. És una de les platges més populars de la zona per l'àmplia oferta d'oci i restauració que ens proposa.

Les dues platges disposen de la certificació “Q de Qualitat Turística” per comptar, entre altres serveis, amb equipaments d'ús públic, recollida selectiva de residus, dispositius de seguretat, salvament i primers auxilis, serveis d'informació turística, bany accessible amb crosses i cadires amfíbies, zones delimitades i equipades per a la realització d'esports de platja, múltiples establiments de restauració, etc.

La bellesa paisatgística d'Alboraia és proporcional a la seua riquesa cultural, protagonitzada per les seues Falles, les seues festes i la seua Setmana Santa, que cada any reuneixen i enamoren nombrosos visitants.

En la teua visita a Alboraya t’esperem a:

Tourist info Alboraya - Patacona

Tourist info Alboraya - Port Saplaya​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

El Barranc de Carraixet és l'excusa perfecta per a fer una ruta en família i observar el paisatge hortícola de la nostra terra. Organitza un bon pla!
Qui ens anava a dir que un gran mantell multicolor s'uniria amb el blau del Mediterrani, un lloc en el qual el temps es deté i dona pas als sentits. Només qui ho ha viscut ho sap, et quedaràs sense conéixer Alboraia?
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Propostes de viatge

Publicacions