Alcublas

Alcublas

Main image

Alcublas, es troba situat al nord-oest de València a uns 50 quilòmetres de la capital. La major part del seu terme municipal és muntanya, encara que destaquen els cultius de secà, com l'atmeler i la vinya principalment. Esta població compta amb un ric patrimoni monumental tal com ho acrediten els seus edificis, molins, ermites i geleres. El seu patrimoni sociocultural es veu representat per les seues riques gastronomia, festes, i tradicions.


Com arribar:

Per a accedir a Alcublas eixim de València per la CV-35, també anomenada Pista d'Ademuz, fins al quilómetre 30 aproximadament on ens desviarem per la CV 339 direcció Alcublas.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Festes
Monuments

Inspira't

image
El ritme de vida actual pot provocar pics d'estrés i ansietat. Per això, és necessari escapar de la rutina i trobar moments de relaxació de tant en tant. Estàs buscant experiències mindful? En la Comunitat Valenciana pots trobar-les.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
Aquest és el nostre Top5 de les millors excursions que pots realitzar per València per a conéixer la ciutat. Escapades, rutes i excursions de cap de setmana.