Beniatjar
Beniatjar
Beniatjar
Beniatjar
valencia, beniatjar

Blogs en video

Et proposem una destinació de turisme rural i natural realment encantadora. Prepara la teua escapada, vine a descobrir un xicotet tresor a l'interior d'Alacant!


Beniatjar, a la comarca de la Vall d’Albaida, Alacant, és una d’eixes destinacions on pots gaudir de l’encant dels carrers estrets, que recorden el passat àrab del municipi. Es tracta d'una localitat perfecta si t'agrada el senderisme en espais naturals de gran bellesa. Pren-ne bona nota i comença a planejar la teua escapada!  

Què veure a Beniatjar

Passejar pels carrers de Beniatjar et permetrà reconéixer l'arquitectura típica de les cases dels segles XVIII al XIX, amb les típiques portes de fusta i algun detall ple d'encant com taulells, reixes vistoses o xicotets altars barrocs. 

La seua Església de l'Encarnació, del segle XVII, t'encantarà: està construïda sobre una antiga mesquita! Des d'allí pots apuntar-te a buscar la font que trobaràs prop del Calvari i recórrer amb calma els carrers de la localitat.

Als voltants de Beniatjar no has de deixar de buscar la ruta de senderisme perfecta, que et pot portar a l'àrea recreativa de Les Fontetes, o a la Casa de les Planisses, un lloc perfecte per a emprendre des d'allí l'ascens al Benicadell. La Casa de Peñalva o el Castell de Carbonera són altres grans destinacions senderistes.

A més, a l'entorn de Beniatjar pots trobar dues mostres de patrimoni històric molt interessants! Les Coves del Castellet encara conserven mostres de pintures rupestres corresponents a l'Edat del Bronze, i camí del cim del Benicadell trobaràs una antiga nevera.

Per a ascendir al Benicadell i gaudir de les increïbles vistes, trobaràs una ruta circular, el PR-CV 213, que et permetrà gaudir del preciós paratge de l’Ombría del Benicadell. Té una dificultat moderada i una longitud d'una mica menys de 14 quilòmetres.

Quant a les festes a Beniatjar, no et perdes les patronals a l'agost o l’Aguinaldo del dia de Nadal, i no te’n vages sense provar el seu magnífic oli d'oliva! T'animes a preparar el teu viatge?

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Esdeveniments

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions