Bocairent: Descobreix què Veure

Bocairent

Main image
WEBCAMS
en directo
Blogs en video

Bocairent és una destinació amb tant d'encant i cosesa que veure que la teua escapada es convertirà en una experiència inoblidable. T'enamoraràs per sempre del seu conjunt historicoartístic.


Bocairent, al costat del preciós Parc Natural de la Serra de Mariola, és una destinació totalment imprescindible, ja que compta amb múltiples vestigis de temps passats que et sorprendran. Anota tot el que podràs fer!

Bocairent: què veure

El primer que et cridarà l'atenció és el seu preciós centre històric, ja que els carrers i façanes de Bocairent són realment boniques i conserven un aire medieval. Pots recórrer els seus empinats carrerons de pedra, fonts, ruïnes medievals i visitar les seues tres ermites o la seua església parroquial, que compta amb un museu. Però aquest museu no és l'únic, Bocairent compta amb un bon nombre d'espais culturals molt interessants: el Museu Arqueològic Municipal, el Museu Antonio Ferr, el Museu d'Oficis i Costums, el Museu Fester o el Museu Paleontològic.

Al costat del nucli urbà podràs visitar dos dels atractius més coneguts de Bocairent,  la magnífica Cava de Sant Blai, una antiga gelera o magatzem de neu que pots visitar i l'espai de la qual et sorprendrà, ja que es troba molt ben conservat.

El camí que arranca des d'aquesta antiga i espectacular gelera porta a una de les visites obligades a Bocairent, les seues coves. Les Covetes dels Moros són orificis o habitacions excavades en la paret de roca de la muntanya, molt prop del poble. Estan a una altura considerable però amb una mica de cura i habilitat pots visitar-les, ja que se n’ha habilitat un accés. Probablement foren graners per a mantindre l'aliment a resguard de l'època andalusina. No has de deixar de visitar-les! I per a completar les visites de llocs excavats en la roca, acosta't a conéixer el seu monestir subterrani o la seua plaça de bous.

Les festes a Bocairent també són una cosa molt interessant que viure, especialment les de Moros i Cristians i les espectaculars Danses, que omplin la plaça de l'Ajuntament de música, trages típics i molta alegria. I no et perdes les seues fantàstiques receptes i productes locals! Licors, pimentons farcits, pericana i molt més t'esperen en aquesta gran destinació.​​​​​​​


Com arribar:

Per la N-340 cal prendre la N-430 i agarrar la desviaci de la CV- 81 d'Ontinyent a Bocairent


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Allotjaments rurals
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana amaga autèntics tresors. Des de la casa més estreta fins a l'hotel més alt d'Europa. Deixa eixir la teua versió més curiosa i descobreix aquestes destinacions que et deixaran sense paraules!
image
En el segle VIII els àrabs la van batejar com al-Bayda, que significa “la Blanca”, per les argiles blanquinoses de la vall. Aquesta comarca de l'interior de València té més de trenta pobles envoltats de serres, deus i barrancs. També es coneix per la seua indústria tèxtil, amb una llarga tradició que ens porta fins a principis del segle XX.
image
Estàs cansat de l'aldarull i de l’estrès de la ciutat? Queda’t en algun dels nombrosos càmpings de la Comunitat Valenciana per a desconnectar i gaudir de la naturalesa. Hi ha una variada oferta de places en bungalows, parcel·les on col·locar la tenda de campanya o la caravana, i passar unes vacances immillorables amb totes les comoditats. Us proposem alguns dels millors càmpings de l'interior de la província de València, a la muntanya, al costat d'un llac o al costat d'un riu, tu decideixes.
image
La Comunitat Valenciana enamora per les seues agradables temperatures però al gener i febrer existeixen llocs on poder gaudir de la neu, com quan érem xiquets.

Propostes de viatge

Publicacions