Bolbaite
Bolbaite
Bolbaite
Bolbaite
Bolbaite
Bolbaite
Bolbaite
Bolbaite
bolbaite valencia,
planes en Bolbaite,

Blogs en video

T'acompanyem a descobrir un racó de la província de València on l'aigua ha construït un paisatge que enamora. Et contem tot el que necessites saber per a gaudir de Bolbaite!


Bolbaite, en una preciosa zona d’interior de la província de València, a la Canal de Navarrés, és una destinació genial si t’agraden les rutes de senderisme. Prepara amb aquesta xicoteta guia la teua visita i trau-li tot el partit!

Què fer a Bolbaite

Per a començar, el nucli urbà de Bolbaite conté un edifici realment interessant, el Castell-Palau dels Cabanyelles. Aquesta joia d'origen almohade està en peus des dels segles XII-XIX. Compta amb elements gòtics i renaixentistes i es tracta d'una autèntica joia, un record inestimable del Segle d'Or Valencià que va acollir el govern de l'antic Regne de València.

Passeja pels seus carrers entre cases típiques i descobreix el safareig o les seues fonts, per a arribar fins a l'Església de Sant Francesc de Paula, del segle XVIII. Bolbaite és un municipi genial per a caminar sense rumb, mirant el que t'envolta!

Des del nucli urbà pots arribar caminant fins al lloc més emblemàtic de Bolbaite, la coneguda com a zona del riu de Bolbaite o Àrea Recreativa “Paratge del Riu Sellent”. Si el visites en mesos càlids, no oblides el trage de bany i la tovallola!

Aquesta preciosa a zona de bany d’interior a Bolbaite està habilitada per a donar-se un capbussó a l'estiu, i l'aigua que es forma al Gorg Cadena, just al costat de la zona de bany i que compta amb una cova subterrània, és cristal·lina. A més, hi trobaràs un bonic pont de fusta i una cascada! Podràs gaudir de l'àrea de pícnic, amb berenadors i tot el necessari.

A l'Ermita de Santa Bàrbara també existeix una àrea recreativa amb boniques vistes, ja que està a la part alta. I si t'agraden els miradors, no et perdes el dels Assecadors de Tabac. Quant a les festes a Bolbaite, Sant Antoni al gener és una cita obligada.

Per a acabar, no te’n pots anar sense tastar les mantegades d'ametla o els pastissos de moniato, un record dolç de la teua visita a Bolbaite!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Espais naturals
Festes
Monuments
Zones d'interior

Inspira't

Hi ha llocs que són autèntics paradisos i no fa falta anar molt lluny per a descobrir-los. Sentir la pau, la tranquil·litat i la naturalesa en estat pur és tot un regal que no podem desaprofitar. Endinsa't en la Comunitat Valenciana i deixa't portar.
Als peus del riu Sellent, descobrim Bolbaite, un meravellós poble de La Canal de Navarrés on submergir-te en plena naturalesa

Publicacions