Burjassot
Burjassot
Burjassot
turismo burjassot,

Blogs en video

Descobreix molt prop de València una localitat amb un patrimoni molt interessant i festivitats vibrants. Descobreix Burjassot i enamora't per sempre!


Burjassot, a l’Horta Nord de València, és un municipi amb un paisatge típic de l’horta, solcat de séquies i amb els colors canviants dels seus cultius. Un lloc molt ben comunicat amb la capital perfecte per als amants del ciclisme. Et contem el que no et pots perdre! 

Què veure a Burjassot

A Burjassot podràs gaudir de les Sitges, unes construccions subterrànies del segle XVI destinades a l'emmagatzematge de cereals, sobretot blat. No te'ls pots perdre! Encara hi podràs observar les tapes o “pilons” pels quals s'introduïa el gra i que quedaven segellades per a la seua conservació. En la teua ruta per la ciutat podràs acostar-te després al Palau de Sant Joan de Ribera, del segle XVIII i d'origen medieval, en el qual va residir aquest personatge. Del segle XVIII és la seua església de Sant Miquel, un temple que val la pena visitar.

Es tracta, a més, d'una localitat dinàmica i amb molts serveis, ja que a més d'estar prop de la capital, compta amb un campus universitari. Culturalment s'han preocupat de posar en valor el seu poeta més il·lustre, Vicent Andrés Estellés, una figura que ha aportat molt a la literatura en valencià i a la qual han dedicat un certamen de poesia i una estàtua a la plaça d'Emilio Castelar.

A Burjassot les festes són un altre gran atractiu i excusa per a organitzar una escapada, que pot ser a l'estiu quan celebren les festes a l'Assumpció de la Verge amb concursos gastronòmics i un bon nombre d'activitats, o el 9 d'octubre, data en la qual es preparen delicioses olles de arròs amb fesols i naps, un costum molt arrelat a diversos pobles d'aquesta comarca. Per descomptat, a Burjassot també se celebren les falles i tots els actes que solen incloure's en els seus programes. Aprofita qualsevol moment de l'any per a conéixer millor Burjassot!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Festes
Nàutica

Inspira't

Et proposem descobrir un paisatge on es fusionen l'horta i la platja sota una llum increïble. Ens acompanyes a descobrir els secrets d'una comarca preciosa?

Publicacions