Calles
Calles
Calles
Calles

Blogs en video

Al costat del riu Tuéjar, la bonica localitat de Calles espera als amants del turisme natural i els grans paisatges. Descobreix tot el que podràs gaudir!


Calles, a la província de València i al costat d'un monument tan especial com l'aqüeducte de Penya Cortada, és un poble amb moltíssim encant al qual anar a la recerca de paisatges impactants, naturalesa salvatge i un gran ambient rural. Comença a preparar la teua escapada, és perfecte per a gaudir-ho en família!


Què veure a Calles

Calles té la sort d'estar travessada per dos rius, el Túria i el Tuéjar, al qual també se l’anomena Chelva. I en el fons d'una vall sobre una roca elevada, es troba construït el seu nucli urbà de carrers retorçats d'herència morisca, perfectes per a fer-te fotos molt especials.

Al seu nucli urbà pots, a més, acostar-te a visitar la seua església parroquial del segle XVII dedicada a la Puríssima Concepció o a la seua ermita, a més de passejar a la recerca del panell ceràmic en honor a Sant Roc, les places Major y de les Granotes o el Santuari de la Verge de Lourdes.

El senderisme és un gran plaer a Calles, lloc des del qual pots gaudir d'un bon nombre de rutes, com la històrica indicada per tot el nucli urbà, la de l'aqüeducte romà, la dels cims de la Serrania, les de les àrees recreatives de Font Alta o Font la Llosa o la molt interessant ruta per les oliveres mil·lenàries.

En qualsevol cas, l'entorn de Calles és realment bonic, muntanyenc i abrupte per l'acció dels rius sobre el terreny. Altres paratges que val la pena visitar són els de la Tancada, els de la Cerrada, els barrancs del Hocino, Zurdo, del Tío Roque, del Agua Salada o del Mas del Herrero. Caminant, a més, pots acostar-te a la Torre Castro, d'origen medieval i dedicada a la vigilància, la qual va tindre un inesperat protagonisme en la Primera Guerra Carlista.

Ja t'has decidit i estàs preparant la teua escapada a Calles? Prepara't per a tornar totalment enamorat d'aquest lloc i el seu entorn. Ensenyaràs moltíssimes fotos!​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Albergs turístics
Compres
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Zones d'interior

Propostes de viatge