Calles

Calles

Main image

Calles és una pintoresca població situada a 60 quilòmetres de València. Està solcada per dos rius: el Túria i el Xelva o Tuéjar. El nucli originari de Calles, s'alça en una roca que s'eleva uns metres sobre el fons de la vall, caracteritzat pels seus carrers tortuosos traçat de reminiscències morisques, i que encara conserva bona part del seu aspecte tradicional. En el seu terme municipal es troba una de les principals restes romanes de la Comunitat Valenciana: l'Aqüeducte de Penya Cortada. Carrers és un magnífic lloc on poder descansar durant tot l'any i disfrutar de la tranquil·litat i l'assossec que oferix este poble serrà.


Com arribar:

Per a accedir a la localitat de Calles, eixir de Valncia per la CV- 35 ms coneguda com la carretera d 'Ademuz. La distncia que separa ambds municipis s d 'uns 67 quilmetres.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments

Inspira't

image
La província de València compta amb multitud d'al·licients per a gaudir durant tot l'any.
image
La regió muntanyosa de València ofereix riquesa natural i bells paisatges com la regió muntanyenca del Túria o els Serrans com és coneguda normalment.
image
Els Serrans, coneguda comunament com La Serranía, es considera una de les zones més boniques de la Comunitat Valenciana per a fer senderisme. A més és popular per tenir balnearis naturals.