Chella
Chella
Chella
Chella
Chella
Chella
Chella
Chella
chella
chella valencia
el salto de chella
chella que veure,
chella com arribar,
que veure en chella,
allotjament en chella
chella en valencia,
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Descobreix a Chella paisatges genials en els quals connectar amb la naturalesa. Trobaràs racons amb molt d'encant que recordaràs per sempre!


Chella, a l'interior de la província de València a la comarca de la Canal de Navarrés, és un municipi perfecte per a una escapada de turisme rural i natural, amb amics o en família. ¡T’encantaran els seus paratges naturals i els seus carrers tranquils! Pren nota de tot el que t'espera en aquest racó del nostre territori. Comença a preparar la teua visita!

Què veure a Chella

Per a començar el teu recorregut per Chella et proposem conéixer els seus carrers més antics, que encara conserven el seu traçat musulmà. No et perdes l'Església Parroquial de la Verge de Gràcia, construïda de nou en el segle XVIII després d'un terratrémol que va sacsejar la localitat en 1763. Les seues teules blaves formen part del paisatge urbà, al costat del seu campanar.

Trobaràs carrers pels quals passejar admirant façanes tradicionals. L'ambient a Chella és acollidor i tranquil, et conquistarà!

Molt a prop trobaràs el Parc de la Font i un tradicional safareig, un racó ple d'encant! Es tracta d'un lloc genial per a visitar amb xiquets. Acosta't després al Mirador del Río i al Mirador del Salto, des del qual podràs fer unes fotos increïbles del paratge de El Salto de Chella. Des del parc trobaràs un camí per a acostar-te a aquest fenomenal salt del riu Sellent envoltat de vegetació. Si el temps acompanya potser t'abelleix un capbussó! 

Chella és una gran destinació si t’agrada el senderisme, ja que abunden les fonts, com la del Abrullador. I fins i tot compta amb una zona de platja o piscina natural, la de la Playa Salvaje, en la qual s'ha instal·lat una àrea recreativa. També pots acostar-te a conéixer el Molino de Viento del Alto de Esparza!

T’encantarà tot el que descobriràs a Chella. Segur que la teua escapada es fa inoblidable! Ja has anotat tot el que necessites saber?


Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Espais naturals
Festes
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions